19 °

max 23 ° / min 12 °

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

19° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Ako budem izabran za koordinatora službi bezbjednosti iniciraću osnivanje regionalne mreže za borbu protiv mafije

Politika

Comments 8

Medojević: Ako budem izabran za koordinatora službi bezbjednosti iniciraću osnivanje regionalne mreže za borbu protiv mafije

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Balkanski narkokarteli su formirani od strane korumpiranih balkanskih političkih struktura. Organizovani kriminal na Balkanu je političkog profila i neophodne su tektonske političke promjene i dolazak na vlast partija koje Balkanska Konfederacija Organizovanog Kriminala ne kontroliše, saopštio je Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a.

"Nakon toga potrebno je odmah povezati službe bezbjednosti u jedan efikasan mehanizam saradnje i djelovanja, koji bi u saradnji sa obavještajnim službama zapadnih država i specijalizovanim multilateralnim agencijama kao sto su Interpol, Europol, OLAF, formirao regionalnu mrežu za borbu protiv Balkanske Konfederacine Org Krim.

Ako ja budem izabran za Potpredsjednika 44. Vlade i koordinatora službi bezbjednosti, iniciraću osnivanje regionalne mreže za borbu protiv mafije i uvezivanje svih resursa država regiona u efikasan mehanizam za borbu protiv kriminala", navodi Medojević.

Ako se balkanska mafija, kako kaže, efikasno povezuje u svoju mrežu i djeluje ujedinjeno, ona i službe bezbjednosti i države regiona moraju da djeluju brže i efikasnije i da se povezuju na svim nivoima u cilju borbe protiv mafije koja ugrožava stabilnost regiona i sprečava integracije.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Sjaj

Ja cu u novoj vladi da trzim da budem glavni u CG za Ekonomiju i rauvoj i ako nemam Ekonomski fakultet. Kad moze Medojevic da trzai poziciju i jacu.

Tajfun

Medo,prvo treba da vratis novac sto si uzeo 2016 god. da bi razmatrali mozes li voditi bezbednosni sektor.

bobo

ovaj nije vrijedan komentara, preskocicu