9 °

max 10 ° / min 4 °

Ponedjeljak

11.12.

10° / 4°

Utorak

12.12.

12° / 7°

Srijeda

13.12.

12° / 10°

Četvrtak

14.12.

12° / 8°

Petak

15.12.

10° / 3°

Subota

16.12.

4° / -0°

Nedjelja

17.12.

4° / -1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučurović: Mandić će biti kandidat na predsjedničkim izborima

Politika

Comments 4

Vučurović: Mandić će biti kandidat na predsjedničkim izborima

Izvor: Vijesti

  • Viber

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović saopštio je večeras da će Andrija Mandić biti kandidat tog političkog saveza na predsjedničkim izborima.

Vučurović je reagovao na izjavu premijera Dritana Abazovića, koji je u televizijskom gostovanju na Prvoj TV ocijenio bi kako bi bilo dobro da se većina na predsjedničkim izborima okupi oko zajedničkog, građanskog kandidata, a da bi kandidatura Mandića uvećala šanse aktuelnog predsjednika Mila Đukanovića.

Iz DF-a su do sada nagovještavali da će Mandić biti kandidat ukoliko DPS kandiduje aktuelnog predsjednika države i lidera te stranke Mila Đukanovića.

"Andrija Mandić će na predsjednickim izborima biti jedini narodni kandidat, a narod niko nije pobijedio. Andrija Mandić će za protivnike imati kandidate mafije ili ambasada. Narodu je već jednom ukradena pobjeda 30. avgusta od strane ambasadorskih stranaka i to mora da se promijeni. Toga dana smo umjesto narodne vlasti i narodne pobjede, na koju smo čekali decenijama, dobili mutanta kojega su zajedno sa Krivokapićem i Abazovićem pravile pojedine ambasade. Nakon toga, Dritan Abazović je, ponovo slušajući činovnike raznih ambasada, ušao u direktne dogovore s Milom Đukanovićem i DPS-om formirajući novu vladu.

Tako da Abazović više ne pominje borbu protiv Đukanovića i ocjenjuje ko može, a ko ne može da mu se suprotstavi. Sve smo vidjeli u ove prethodne dvije godine i svima je sve jasno i poznato. Narod čeka svoga predsjednika, Andriju Mandića, i traži da njihov predsjednik upravlja Crnom Gorom, a ne mafija i činovnici stranih ambasada", saopštio je Vučurović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

igor

narodni kandidat hehehwhhw.kojieg naroda???

BELVEDER

.....Ako bude drugog kruga gdje bi Đukanović bio sa Mandićem, dobar dio URA, SNP, Demokrata i EVROPA SAD glasača bi bili apstinenti i eto novog mandata Đukanoviću. Slično bi bilo i u kombinaciji Đukanović-Spajić u drugom krugu, opet bi Milo pobijedio. A onda bi DPS sa DF-om dogovorio kako da vladju Crnom Gorom gdje bi potpuno eliminisali URA, Demokrate i EVROPA SAD!

BELVEDER

Andrija Mandić je apsolutni gubitnik svih ovih godina "okršaja" sa Milom Đukanovićem! I to će biti i u narednom periodu. Ovaj put uz tajni sporazum sa Đukanovićem, kako bi eliminisao Dritana, Jokovića i Spajića. Sad možemo očekivati Mila Đukanovića kao proevropskog predsjedničkog kandidata koji će možda u prvom krugu riješiti izbore.....