19 °

max 27 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 14°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

25° / 16°

Ponedjeljak

27.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović i šest ministara sjutra idu u Ulcinj

Politika

Comments 0

Abazović i šest ministara sjutra idu u Ulcinj

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović sjutra stiže u posjetu svom gradu - Ulcinju.

U posjetu ide zajedno sa potpredsjednikom Vlade i ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimirom Jokovićem, ministrom ekonomskog razvoja i turizma Goranom Đurovićem, ministarkom ekologije, prostornom planirana i urbanizma Anom Novaković-Đurović, ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem, ministrom ljudskih i manjinskih prava Fatmirom Đekom i ministrom sporta i mladih Vasilijem Laloševićem.

Sastaće se sa predsjednikom Opštine Ulcinj Omerom Bajraktarijem i njegovim saradnicima, a, kako se navodi u saopštenju, u fokusu interesovanja biće brojni razvojni projekti koji se tiču najjužnije crnogorske opštine.

Planirano je da premijer, predsjednik opštine i ministar zdravlja u tehničkom mandatu zajedno sa direktorom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Vukom Nikovićem posjete Dom zdravlja, Hitnu pomoć i Porodilište u Ulcinju.

Zajedno sa predsjednikom UO JP Morsko Dobro, Blažom Rađenovićem i predsjednikom opštine Ulcinj, Abazović i ministri posjetiće Veliku skelu, pristanište u Starom gradu čije se uređenje planira u narednom periodu.

Obići će lokaciju nekadašnjeg hotela Galeb, gdje je planirana izgradnja novog hotela sa pet zvjezdica, kao i hotel Jadran i hotel Mediteran, koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Abazović, ministri i predsjednik Opštine, zajedno sa direktorom Fonda za zaštitu životne sredine Draškom Boljevićem i direktorom Agencije za zaštitu životne sredine Milanom Gazdićem, posjetiće Port Milenu.

Takođe, delegacija Vlade Crne Gore i Opštine Ulcinj obići će Veliku plažu (u blizini hotela Otrant) sa potencijalim investitorima, kao i lokaciju budućeg stadiona, za koji je Opština Ulcinj raspisala međunarodni konkurs za izradu idejno arhitektonskog rješenja za gradski stadion u tom gradu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR