17 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.05.

24° / 14°

Utorak

30.05.

24° / 14°

Srijeda

31.05.

24° / 15°

Četvrtak

01.06.

24° / 17°

Petak

02.06.

24° / 16°

Subota

03.06.

22° / 16°

Nedjelja

04.06.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Boljević: Kako je hvalisavac Jakov zaslužio podršku Vojislava Šešelja?

Politika

Comments 3

Boljević: Kako je hvalisavac Jakov zaslužio podršku Vojislava Šešelja?

Autor: Antena M

  • Viber

Onima u Evropi sad, koji zaista misle kako su građani svih vjera i nacija uz njih, kao što tvrdi njihov funkcioner Tihomir Dragaš, neko bi trebalo da saopšti kako ih je juče podržao - ni manje ni više do Vojislav Šešelj, haški osuđenik i inicijator najgoreg nacionalizma koji je uništavao narode po bivšoj Jugoslaviji. Blago Jakovu sa takvom podrškom – slično se ličnom raduje, saopštio je Arsenije Boljević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

"Znamo da je Milatoviću hvalisavost jača strana, ali zaboravljate da dok se on “mučio” po Londonu, Beču, Berlinu i drugim evropskim gradovima ovdje je neko radio i ovu zemlju svojim znanjem i iskustvom, spasao ratnih razaranja, uspostavio ekonomsku samostalnost, izvojevao obnovu nezavisnosti naše države, uveo je u najmoćniji vojni savez, napravio od nje jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija na svijetu", naveo je on u saopštenju.

"A šta je Jakov Milatović uradio sa svim tim znanjima sa kojima se tako neukusno hvali, da već ispada smiješan. Dakle, Jakova, omiljenog Krivokapićevog apostola, instalirali su na mjesto ministra ekonomije, sa koga je davao tendere svojim prijateljima, rastjerivao investitore, ugasio našu jedinu nacionalnu avio-kompaniju. Za godinu i po dana napravio je nekoliko stotina milliona štete. A onda je od naših para napravio partiju. Za to mu nije trebao engleski nivo “proficiency”, već samo zla namjera prema Crnoj Gori, koji kako vidimo i Vojislav Šešelj prepoznaje i nagrađuje svojom podrškom", naveo je on u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Istina se ne može sakriti,kad tad ispliva na viđelo!Ne buni se Jakov, ,,veliki demokrata'' i ,,evropejac'' što mu presuđeni ratni zločinac daje podršku!Očigledno su na istom fonu kako što prije i konačno srušiti građansku,sekularnu,antifašističku CG!

Vucedolac, Krstas Kostov

Tako se sve desava. Niko te ne pita sta si radio i uradio. Tako ke bilo i u Jugi, niko nije pitao sta je sve uradjeno i stvoreno. Skupe se bjelosvjetski mangupi, koji nikada nisu nista uradili i hoce vlast. Da se u Crnoj Gori ne desi kao u Jugi, Milo mora biti predsjednik.

Andjela

Kako koji dodje svi putavi i veze su skopcane sa velikosrbijancima!