9 °

max 16 ° / min 9 °

Ponedjeljak

26.02.

16° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

17° / 12°

Petak

01.03.

16° / 11°

Subota

02.03.

13° / 11°

Nedjelja

03.03.

13° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Ćinćur po dogovoru sa nalogodavcima šteti svojoj partiji

Politika

Comments 8

PES: Ćinćur po dogovoru sa nalogodavcima šteti svojoj partiji

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Pokreta Evropa sad je saopšteno da njihova poslanica Radinka Ćinćur duže vrijeme izbjegava razgovor i komunikaciju u okviru svoje organizacije a, danas se napominju u PES-u, oglasila u medijima. U PES-u tvrde da Ćinćur po dogovoru sa nalogodavcima šteti svojoj partiji.

"Uvaženoj gospođi Ćinćur, kao i bivšoj članici Pejović, uzaludno je bilo ukazivanje na posledice neformiranja 44. Vlade, održavanja trenutnog statusa i sabotiranja tog procesa unutar samog Pokreta. Uz dobru volju i uvažavanje drugačijeg mišljenja, ipak se demokratija i princip djelovanja političke organizacije kao i svuda u demokratskom svijetu svode na poštovanju odluke većine, koja je bila nesporna u ovom slučaju", ističu iz PES-a.

Međutim, kako dodaju, "jeftine manipulacije da je neko isključen zbog različitog mišljenja mogu proći jedino kod onih koji ohrabruju poslanicu PES-a da radi upravo protiv svoje stranke, a za tuđe interese."

"Takođe, odbijanje da se komunicira sa funkcionerima svog pokreta, ignorisanje stava matičnog odbora u Baru, te obrazloženje poslanice Ćinćur da nije adekvatna adresa za razgovor, upućujući nas na druge političke subjekte, smatramo kao posljedicu dogovora sa pojedincima i nalogodavcima koji ne poštuju odluke PES-a ili rade u interesu drugih partija, smišljeno sabotirajući mandatara i čitav proces", naglašavaju iz Evrope sad.

Ko su poslanici i funkcioneri PES-a koji ucjenjuju ogromnu većinu svojih kolega, javnost ima priliku da vidi, ističe se u saopštenju.

"Na sve manipulacije koje su određeni mediji i političari širili nedjeljama, građani će brzo dobiti odgovor kada konstatuju ko je na čijoj strani skupštinske sale", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Bodin

Da li je baš tako?Koliko ja vidim da vama mnogo toga ne štima, a ova vlada će se sastaviti......Malo śutra.

Bajo

Spajicu. Izneses 2-3 predloga za predsjednika Skupstine . Ako nece Bečić ima ko hoce . Izneses pred Skupstinu sastav i program Vlade koju ti odaberes. Ako nece da je podrze DF i Demokrate ima ko hoce . I imas vecinu od oko 45-48 poslanika . Uvedi i neke nepartijske ljude koji su odani Crnoj Gori. I ne okreci se na DF=AV . I naravno , Milatovica izbaci iz partije . Ako ne uradis ovo zavrsio si karijeru . Vlada sa cetnicima je tvoj politicki kraj. Valjda znas toliko .

Vele

PES se raspao prije negoje nastao. Fenomen.