24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledaj grad svoj, Milojko

Politika

Comments 6

Pogledaj grad svoj, Milojko

Autor: Antena M

  • Viber

Zastava pod kojom su Crnogorci prije 111 godina oslobodili Pljevlja danas je, očigledno, nepodobna u tom gradu.

Etnički čista lokalna samouprava, u kolaboraciji sa vjerskom zajednicom koja promoviše u svece ratne zločince, popove Macu i Šiljka, još nema hrabrosti da oficijelno ukloni državnu zastavu Crne Gore, ali koristi priliku što na državnom nivou odavno nema nikoga ko bi stao u zaštitu crnogorskih državnih simbola, pa pribjegava ovakvim sredstvima: nova srpska trobojka naspram državne zastave u raspadu.

Pitanje je šta predsjednik Vlade CG, Pljevljak Milojko Spajić misli o sramotnom ponašanju rukovodstva njegovog rodnog grada. I da li će nešto preduzeti ovim povodom?

Naprimjer ono što mu nalaže Ustav i Zakon o državnim simbolima.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Giovani

Ako zelite da vidite sto je TUGA podjite do pljevalja namjerno malo slovo a ako zelite da vidite sto je JAD podjite do kotorske bolnice pardon medicinskog centra.u pljevlja se siluje vjera i vjeroispovjest a u kotor moda i bogastvo pomoraca sa onim dimnjakom od Riviere koja ne radi vec 70 g.

Di

Beavo Pljevljaci, borite se za svoj grad i svoju državu. Sve čestitke takodje Anteni m da informiše i štiti državne simbole i državu od "nekih i nečijih gradjana".

DON QUIJOTE

Pljevlja su postala SAO. Tu više nema multinacionalnog života,a Crne Gore ni u tragovima.Ovakav grad je samo eksperiment za još gore - u potpunu srbizaciju sjevera CG. Milojko neće učiniti ama baš ništa. Sramota je ovo što se radi.