19 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

16° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

21° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

26° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović potvrdio da je kažnjavani policajac šef njegovog obezbjeđenja, tvrdi da je Vuković nevin

Politika

Comments 8

Šaranović potvrdio da je kažnjavani policajac šef njegovog obezbjeđenja, tvrdi da je Vuković nevin

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je novinarima da je tačna informacija da je šef njegovog obezbjeđenja policajac Vuk Vuković.

Podsjetimo policajac Vuk Vuković osuđen je na četiri mjeseca kućnog zatvora zato što je 28. jula 2021. ispred ugostiteljskog objekta “La Martina” na Cetinju izvršio krivično djelo zlostavljanje na štetu vlasnika tog lokala Ivana Roganovića.

Antena M više puta je u pisanoj formi tražila odgovor od ministra policije o šefu njegovog obezbjeđenja ali Šaranović je do danas izbjegavao da odgovori na naše upite.

“Pročitao sam juče u nekim medijima pretenciozne tekstove i imajući u vidu da znam iz kog miljea dolaze, to su za mene tekstovi koji nose kodno ime RAŠA. Radi se o policijskom službeniku, koji je zajedno sa ostalim policajcima učestvovao u policijskoj akciji na Cetinju prije nekoliko godina kada je vršena kontrola jednog ugostiteljskog objekta, u kojem su se prema operativnim podacima policije nalazila bezbjednosno interesantna lica i članovi kriminalnih grupa. Vidjeli ste da su izašli skrinšotovi sa snimka samog incidenta. Na samom snimku ste mogli nešto da vidite ne i da čujete”.

Šaranović dodaje da mu je jako drago da se ne radi o policajcu koji se nalazi u sky prepiskama, policajcu koji je bio povezan sa švercom kokaina i da se ne radi o policajcu koji je sprovodio policijsku torturu nad slobodnim građanima, čemu je, kako navodi, crnogorsko društvo bilo izloženo u prethodne tri decenije.

Ministar je zatim pokazao nalaz vještaka sudsko-medicinske struke u predmetnom događaju u kom se tvdi da Roganović nije zadobio tjelesnu povredu.

“Lice je zadobilo crvenilo kože u predjelu desnog ramena, što samo za sebe ne predstavlja tjelesnu povredu”, naveo je Šaranović.

Podsjetimo Roganović je medijima dostavio snimak akcije policije iz kafića čiji je vlasnik. Saopštio je da ga je pripadnik policije pod maskom udarao iako on nije pružao otpor.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

ljeposava

Izgleda da je tog gradjanina trebalo tuci jer on nije “slobodni gradjanin”i da nije bas tučen mnogo,tamsn koliko treba.Ovo je žalosno da ministar policije ovsko pravda sto je izabrao bas policajca koji ne bije mnogo već samo cizmom po malo.Sramota!Jos ssmo hvali ono “izvini se Djuri sto te tukao”

Ivan

Ne vjerujte svojim ocima vjerujte ovome... uh da ne kazem cemu.

Javor

Šaranovićeva izjava mi liči na onu o Sulju i Muju. Izbo Suljo Muja, policija ga pita, zašto si ga izbo? "Nijesam ga ja izbo, matere mi, no se on sam tako pet šest puta nabo na čakiju". I Saranović zvuči poput Sulja: "nije policajac kriv, no je ugostitelj nekoliko puta naletio na pendrek".