19 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vujović: Andrija Mandić, glavni moskovski igrač i nosilac Vulinove sablje, suštinski lider parlamentarne većine

Politika

Comments 0

Vujović: Andrija Mandić, glavni moskovski igrač i nosilac Vulinove sablje, suštinski lider parlamentarne većine

Autor: Antena M

  • Viber

Na dvogodišnjicu ruske agresije na Ukrajinu SDP još jednom iskazuje svoju punu podšku herojskoj borbi ukrajinskog naroda, koja nije samo borba za slobodu Ukrajine već i za slobodu svake suverene zemlje koja se može naći na udaru agresorskih i osvajačkih politika, poručuje Ivan Vujović, predsjednik SDP-a.

"Podsjećamo, i čast nam je da je SDP, odmah nakon početka invazije, u crnogorskom Parlamentu predložio usvajanje Rezolucije o osudi ruske agresije, čime smo kao najviši zakonodavni i predstavnički dom promptno iskazali svoj odnos prema agresiji. Ta rezolucija je bila ugaoni kamen kojom se, i pored nekih pokušaja opstrukcija, utemeljila ispravna vanjska politika Crne Gore prema ovom, nažalost i dalje gorućem i aktuelnom, globalnom pitanju", naveo je Vujović. 

Odnos prema besprizornoj agresiji Rusije na Ukrajinu je, dodaju, bio i jeste najbolji pokazatelj, ne samo političkog, već prije svega civilizacijskog karaktera svih aktera na javnoj sceni.

"Oni koji su glasali protiv Rezolucije  o ruskoj agresiji i koji su je nazivali „bezvrijedniom pamfletom“ su, na sramotu svih demokratskih i evropskih aktera, danas na čelu crnogorske Skupštine koja je tu Rezoluciju usvojila. 

Teško da može biti većeg paradoksa koji je samo jedna u nizu devijacija koja oslikava današnju političku scenu, odnosno parlamentarnu većinu, čiji je suštinski lider glavni moskovski igrač i nosilac Vulinove sablje Andirja Mandić", zaključuje Vujović.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR