18 °

max 18 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Perović: Umjesto nadgornjavanja ostataka DF, potrebno vratiti mandate građanima

Politika

Comments 0

Perović: Umjesto nadgornjavanja ostataka DF, potrebno vratiti mandate građanima

Autor: Antena M

  • Viber

Kriza vlasti u Budvi negativno utiče na sve aspekte života u našem gradu. Budva je danas raskopana, turizam u drugom planu, brojne odluke na čekanju, a opštinska uprava čeka potpis iz Spuža za plate. Teško bi nekome sa strane objasnili da se radi o najbogatijoj i najperspekivnijoj crnogorskoj opštini, piše u saopštenju šefa odborničkog kluba SDP u Skupštini Opštine Budva, Jova Perovića.

Kako navodi umjesto nadgornjavanja ostataka DF ko je “autetičniji” zastupnik naopake politike, potrebno je vratiti mandate građanima.

"Jer upravo građani, njihovi svakodnevni problemi i brojni izazovi sa kojima se suočavaju moraju biti u središtu interesovanja za sve koji misle dobro ovom gradu. Oni ne znaju da su svi sekretari u vd statusu, da Skupština ne donosi odluke, da NVO sektor ne dobija novac, da naši sportski klubovi kubure sa isplatama…

Zato je pod hitno potrebno organizovati nove lokalne izbore, kako bi Budva dobila vlast kakvu građani zaslužuju, kako bi naši vrijedni priprednici dobili snažnog partnera, vunerabilne grupe podršku a zaposleni u javnom sektoru sigurnost koja je neophodna.
Sve osim toga bi bilo samo puko gubljenje vremena – a Budva u susret sezoni nema vremena za gubljenje", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR