17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković-Kuč: Maškare iz prvoga reda fašizma spaljuju pisca

Izvor: DPS

Politika

Comments 3

Vuković-Kuč: Maškare iz prvoga reda fašizma spaljuju pisca

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom spaljivanje lutke koja predstavlja  Andreja Nikolaidisa u Herceg Novom, reagovala je Aleksandra Vuković-Kuč, potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore.

Potpredsjednica DPS-a je navela: "Hajne je upozoravao da tamo đe spaljuju knjige uskoro će spaljivati ljude. Poznato nam je nacističko spaljivanje knjiga."

U Herceg Novome, pod krinkom karnevala, spaljuju pisca Andreja Nikolaidisa, koji satirom razara šovinizam i nacionalizam aktuelnih kreatora javnih politika u Crnoj Gori, maškara iz prvoga reda malograđanštine, kaže Vuković-Kuč.

Rekli bismo, strašno, istakla je poslanica DPS-a.

No, gorjeti na lomači najprimitivnijega Mandićevog i Dodikovoga “srpskog sveta”, okolnost je poželjna za biografiju svakoga plemenitog i obrazovanoga čovjeka.

Stoga bi Andreju Nikolaidisu ovaj akt neduhovitih i neduhovnih ljudi trebalo da bude vatreni podsticaj za razornu kritiku tikvana koji ozbiljno unazađuju crnogorsko društvo, zaključila je u reagovanju Aleksandra Vuković-Kuč, potpredsjednica DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin-Miogost

Ako bi se sad trebala očekivati , kakvoća reakcija , pojedinih ekselencija kvinte, i ostalih , egzaltiranih hvalitelja medijskog "napretka" i uzleta ,RTCG , Vijesti i sličnih novinarskih " napredovanja" , predvođeni njenom ekselencijom Rajnke.

jovan

Primitivizam ne priliči Evropi. Ovaj događaj je za pamćenje, jer je mjerilo jednog vremena, u kome ljudske nakaze, spaljuju svece. Neće mu naudit, Nikolaidis ih je već preživio, za hiljade godina. Hvala Aleksandri rječito i ljudski, Crnogorski.

koko

Srbo/nacisti najavljuju nove progone i ratove.