11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iz DNP poručili DPS-u: Knežević je za vas Brus Li, nokautirao vas je, bilo je uživanje gledati ga

Politika

Comments 11

Iz DNP poručili DPS-u: Knežević je za vas Brus Li, nokautirao vas je, bilo je uživanje gledati ga

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon sto su juče doživjeli politički klasični nokaut od Milana Kneževića, u DPS-u jutros ne mogu da nađu nikoga ni da im potpiše saopštenje koje podsjeća na njihovu političku čitulju, poručili su jutros iz Demokratske narodne partije.

"Bilo je uživanje juče posmatrati kako lider DNP-a naslaže jednog po jednog, od formalnog predsjednika Danijela Živkovića do ostalih junoša DPS-a, da s pravom sumnjamo da je sinoć Urgentni centar imao pune ruke posla za liječenje njihovih mentalnih lomova", istakla je funkcionerka te stranke Jovana Todorović. 

I, kako je dodala, "umjesto da izvuku pouku iz jučerašnje rasprave, u DPS-u plitkoumnim spinovima i snimcima misle da mogu napraviti štetu Milanu Kneževiću, a u stvari sve šakama udaraju sebe u glavu".

"Ako dosad nisu shvatili, valjda im je juče bilo jasno da je Milan Knežević za njih Brus Li, i da će ih svaki put u političkom duelu poređati kao vrane na dalekovodu. Ali svakako ih nećemozaustavljati u naumu njihovog daljeg samopovređivanja, jedino im predlažemo, da šake zamijene zidom, i zalete se kako treba glavom u zid. Da najzad počinu, i oni, ali i Crna Gora od njih", zaključila je ona.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Kakav lider takva i partija,a tek saopštenje! Bilo je zanimljivo gledati,kako se Milan brani od onoga što je izrekao i što je sva javnost čula,spreman da uzme oružje i da ide na Tuzi! Sad su se on i Mandić prerušili u velike evropejce ,i odriču se svega što su govorili i radili,samo da povjerujemo!

@@@@

Knezevic je Zan Klod Vandam,Cak Noris i Brus Li u jednoj osobi.Knezevic je brojao do beskonacno i to dva puta!Knezevic samo u CG moze izaci iz anonimnosti PIIIIIIIIIIIIIIII

Kika

Ha,ha,ha,ha za plitkoumno saopštenje. DNP je došla na liniju svih stavova i politike DPS-a. Pitam samo, hoće li jednom u životu Milan Knežević održati datu srpsku riječ i povući se iz politike, ili će i dalje kao Ivo Vrana u Skupštinu CG uveseljavati svoje malbrojne simpatizere i gospodju Todorović.