17 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Butorović: Crna Gora dobila najkompetentniju osobu za v.d. direktora policije

Izvor: PES

Politika

Comments 0

Butorović: Crna Gora dobila najkompetentniju osobu za v.d. direktora policije

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Bezbjednosni sektor nije smio ostati bez vođstva nakon rješavanja situacije sa gospodinom Brđaninom, koju ova Vlada nije stvorila već dobila u loše “nasljedstvo“. Samim tim je odluka za imenovanje Aleksandra Radovića za v.d. direktora Uprave policije bila nužna i jedina ispravna", naveo je sekretar Poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad, Milutin Butorović.  

-Kako da bi cjelokupna situacija oko imenovanja v.d. direktora UP Aleksandara Radovića i pokušaja njegove diskreditacije i diskvalifikacije bila do kraja jasna, potrebno je demistifikovati dvije teze koje su se plasirale u prethodnnom periodu, a to su:

- Prva je, da je problem CG bezbjednosnog sektora čovjek koji je 6 godina (2015 - 2021), doprinosio EUROPOL-u u periodu kada ta organizacija intenzivno presreće, sakuplja, a zatim dekriptuje komunikaciju sa SKY aplikacije. Takav čovjek, bez mrlje u karijeri ne može biti dio problema već isključivo rješenje!

- Druga je, da je Aleksandar Radović bio desna ruka Veselina Veljovića koji se nalazi u pritvoru upravo zahvaljujući dokaznom materijalu prikupljenom putem SKY aplikacije.

U samim konstrukcijama ovih, moram reći ne tako vještih spinova, se nalazi i sam demanti, što je dosta komično u svakom slučaju. Ono što je sasvim jasno jeste da je 44. Vlada Crne Gore izabrala najkompetetniju i najkvalifikovaniju osobu, a tome ide u prilog činjenica da je Aleksandar Radović dao puni doprinos da Crna Gora izbjegne sivu listu Manival-a, zaključio je Butorović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR