19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janović: Predali smo inicijativu za kontrolno saslušanje Spajića i Šaranovića

Politika

Comments 0

Janović: Predali smo inicijativu za kontrolno saslušanje Spajića i Šaranovića

Autor: Antena M

  • Viber

DPS je predala inicijativu za kontrolno saslušanje premijera Spajića i ministra Šaranovića povodom dešavanja na pretposljednjoj sjednici Vlade, saopštio je Nikola Janović, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Želim da obavijestim da smo, kao što smo i najavili, u skupštinsku proceduru, upravo predali inicijativu o kontrolnom saslušanju predsjednika Vlade Milojka Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, a s obzirom na cjelokupnu situaciju koja je bila prethodnih dana vezano za pitanje izbora v.d. direktora Uprave policije, zapravo oko dešavanja na sjednici Vlade sa koje smo bili upoznati o međusobnom optuživanju za izvršenje krvičnih djela i kršenje zakona”, kazao je Janović dodajući da to uradio na sjednici skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu.

On je istakao da smatra da je pravo svih poslanika, ali i kompletne javnosti da saznaju šta se dešavalo na pretposljednjoj sjednici Vlade, kao i da je potrebno dobiti odgovor na pitanja ko je prekršio zakon prilikom izbora v.d. direktora Uprave policije.

“Shodno Poslovniku i članu 75. gdje dva puta u toku Redovnog zasijedanja skupštinski odbor na zahtjev jedne trećine članova donosi odluku o kontrolnom saslušanju želim da vas obavijestim da upravo sa trećinom članova kolega Živković, kolega Adžić, kolega Zirojević i koleginica Pejović, podnijeli su ovu navedenu inicijativu”, kazao je Janović i zatražio da se inicirano kontrolno saslušanje uvrsti u dnevni red današnje sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu, kao i da se donese odluka o samom datumu navedenog saslušanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR