23 °

max 23 ° / min 11 °

Ponedjeljak

13.05.

23° / 11°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 14°

Nedjelja

19.05.

27° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Božović: Blokada rada lokalne skupštine ugrožava normalan život građana

Politika

Comments 0

Božović: Blokada rada lokalne skupštine ugrožava normalan život građana

Autor: Antena M

  • Viber

“Gradski odbor SNP Podgorica je razočaran stanjem u kojem se nalazi gradski parlament i posljedično, gradska uprava Glavnog grada.Ne smije se dozvoliti da unutrašnje i lične razmirice između odbornika koji čine većinu u Skupštini postanu problem svih građana Podgorice”, saopštio je Bogdan Božović, predsjednik Odbora SNP Glavnog grada

On navodi da je svrha bavljenja politikom, naročito na lokalnom i gradskom nivou, je stavljanje građana i njihovih potreba u prvi plan.

Nedopustivo je, kaže Božović, da svakodnevni normalan život žitelja našeg grada bude onemogućen u raznim aspektima u bilo kom trenutku i iz bilo kojih razloga koji ne spadaju u vanredne okolnosti.

"Apelujemo na sve činioce gradske vlasti i parlamenta da se uozbilje i da svoje funkcije obavljaju u skladu sa svojim obavezama i u interesu građana koji su im dali svoje povjerenje. Smatramo da je ovakvo stanje u sistemu Glavnog grada nedopustivo i da je jedini način da život u Podgorici krene da se popravlja da se u parlament i Upravu glavnog grada uvedu novi, kvalitetni i kompetentni ljudi, sa velikom ambicijom da se život podgoričana unaprijedi konkretno i u najkrećem mogućem roku”, kazao je Božović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR