17 °

max 22 ° / min 12 °

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

19° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 14°

Nedjelja

19.05.

27° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI 21. maj: Crnogorska politika u dubokoj crnoj rupi

Politika

Comments 0

GI 21. maj: Crnogorska politika u dubokoj crnoj rupi

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorska politička scena odista nije vrijedna značajnijeg mentalnog napora, poručuju iz Građanske inicijative "21. maj". 

- Stranke i njihovi lideri, partijski funkcioneri, državni rukovodioci i činovnici mogu biti podsticajni za stendap komičare, kafansku parodiju ili satirične osvrte ali su nedostojni iole ozbiljnije političke misli.

Dovoljno je da potrošite minut vremena na političkei državničke "rezone" Milatovića, Spajića, Abazovića, Bečića, Mandića, Kneževića, brojne Jokoviće itd. ministre pa da vam bude jasno u kakvoj se crnoj rupi nalazi crnogorska politika.

Kada ovoj galeriji literarnih likova dodamo i "kredibilne i odlučne" opozicione lidere onda se crna rupa samo dodatno produbljuje.

Sva “državnička pamet" novorežimlija svodi se na klečanje pred proizvodima Šešeljeve politike, demagoško trabunjanje o EU i vođenje unutrašnje politike poput srednjevjekovnih dobošara - piše u saopštenju. 

Imati protiv sebe ovakve političare koji podsjećaju na marginalce iz stripova o Alanu Fordu ili likove iz Domanovićevih satira zaista bi poželio svaki opozicioni lider, dodali su iz GI "21. maj". 

- Međutim, u ovom slučaju to nije moguće jer tzv. opozicioni lideri niti su shvatili zašto su u opoziciji, niti su razumjeli zbog čega i oni podsjećaju na izdanke iz crnogorske političke kasabe - zaključuju u saopštenju. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR