20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Malverzacijama Abazovićeve Vlade će se baviti tužilaštvo, a ne naš Pokret

Politika

Comments 0

PES: Malverzacijama Abazovićeve Vlade će se baviti tužilaštvo, a ne naš Pokret

Autor: Antena M

  • Viber

Vapaji Dritana Abazovića da 44. Vlada raskine koncesije sa Branom Mićunovićem koje je zaključila 43. Vlada, dokaz su koliko se bivši premijer zapetljao u sopstvenim malverzacijama, pa sada moli aktuelnu Vladu da ga spašava, saopšteno je iz PES-a.

"Koncesijama koje su dodijeljene Mićunoviću i malverzacijama tim povodom će se baviti tužilaštvo, nakon što potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju podnese najavljenu krivičnu prijavu. 

Takođe, malverzacijama "ruke pravde" povodom poslova sa lobističkom firmom "Bipartizan solutions" iz Vašingtona će se baviti nadležni organi, a ne naš Pokret", navode u saopštenju.

Kako dodaju, za razliku od Abazovićeve Vlade koja je u cilju montiranja afere Do Kvon uoči izbora zloupotrebljavala i Vijeće za nacionalnu bezbjednost, pozdravljaju što aktuelna Vlada nema takav manir, već će sve sumnjive radnje proslijediti tužilaštvu sa dokazima. 

"Takođe, pozivamo i koalicionog partnera URA-e, gospodina Medojevića da izjavu dostavi tužilaštvu na osnovu saznanja da su funkcineri URA-e upetljani u šverc cigareta. 

Ako se nije bavio malverzacijama i prevarama, Abazović treba da bude relaksiran i da u takvom raspoloženju uz konzumaciju kokica strpljivo prati predstojeće procese", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR