19 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mikijelj i Danilović se dogovorili: Ujedinjena će biti dio koalicije u Budvi

Politika

Comments 1

Mikijelj i Danilović se dogovorili: Ujedinjena će biti dio koalicije u Budvi

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i nosilac liste Za budućnost Budve Mladen Mikijelj postigli su juče dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima, saopšteno je iz Ujedinjene. 

"Predstavnici Ujedinjene naći će se na zajedničkoj listi, na kojoj su NSD, SNP, DNP, Prava Crna Gora, Slobodna, PzP i Demos.

Vjerujući da predstojeći majski izbori u Budvi opet mogu donijeti krupne promjene na lokalnoj političkoj sceni, promjene koje će u bitnom opredijeliti budućnost Budve i njenih građana predsjednik Ujedinjene Crne Gore je obavijestio nosioca zajedničke liste da će predložiti Predsjedništvu stranke da potvrdi zajednički nastup.

Istovremeno predsjednik Ujedinjene CG zatražio je od predsjednika OO Ujedinjene CG u Andrijevici profesora Milovana Dukića, da pripremi stranku za izborni nastup u toj opštini. U oba slučaja, i čekajući pravno razrješenje situacije u Šavniku, Predsjedništvo Ujedinjene će blagovremeno potvrdi odluke lokalnih organa stranke", navodi se u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Kakav paničan strah od predstojeċih izbora u Budvi. Stranke i strančice,koje nikada ne bi prešle cenzus se udružuju,a uz to su još kao rogovi u vreću. Ipak, sve im je uzalud,građani su ogorčeni njihovom vladavinom koja je Budvu dovela na dno,pa će im to i pokazati na izborima!