26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Većina priprema Camaja za potpredsjednika Skupštine

Politika

Comments 6

Većina priprema Camaja za potpredsjednika Skupštine

Autor: Antena M

  • Viber

U skupštinskoj priceduri našao se i Prijedlog odluke o izmjeni Poslovnika, kojim se nanovo reguliše izbor potpredsjednika parlamenta iz reda poslanika manjinskih partija. Prijedlog su potpisali Vasilije Čarapić (PES), Slaven Radunović (NSD), Boris Bogdanović ( DCG), Milan Knežević (DNP), Bogdan Božović (SNP) i Nikola Camaj (AF).

Upravo je Nikola Camaj osoba zbog koje se sprema promjena Poslovnika, saznaje Antena M, i kojeg je parlamentarna većina planirala da instalira na mjesto potpredsjednika Skupštine. 

Članom 19. stav 2. Poslovnika o radu Skupštine Crne Gore propisano je da potpredsjednika iz reda manjinskih partija "predlažu svi poslanici manjinskih partija."

Novim rješenjem dovoljno će biti da jedna manjinska stranka predloži kandidata za potpredsjednika i on može biti izabran mimo volje većine poslanika partija manje brojnih naroda.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Vghj

@Cetinjanin Biće kao Mandić . Sa tuđom zastavom i ljubavlju prema drugoj državi. Bolje s četnicima , evo mu se želja ispunjava. A vele da je moljakao DPS za poziciju u neka doba.

Bozovic Brano

Nista celjade,a jos gori od njega je Deljosaj. Cetnici koji su devedeseti krenuli put Tuzi da ih kolju,sada su zajedno za jednom trpezom.Do kada videcemo.

Cetinjanin

A đe ti je državna -crnogorska zastva buduci potpredsjeniče Skupštine Crne Gore?