19 °

max 23 ° / min 14 °

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dok SDT tvrdi da niko nije uhapšen, Bečić pohvalio hapšenje Perović

Politika

Comments 4

Dok SDT tvrdi da niko nije uhapšen, Bečić pohvalio hapšenje Perović

Autor: Antena M

  • Viber

- Izuzetno pohvaljujem još jednu uspješnu operaciju Specijalnog policijskog odjeljenja Uprave policije i SDT-a! Obećali smo transparentnost, efikasnost i pravičnost u bezbjednosnom sistemu i današnjim hapšenjem pokazujemo da smo na pravom putu. Ovo je još jedan primjer odlične saradnje bezbjednosnog sektora i tužilaštva o kom sam juče govorio i u Europolu na sastanku sa direktoricom - poručio je Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove, komentarišući medijske objave da je uhapšena direktorica ASK Jelena Perović. 

- Nema privilegovanih, nema kompromisa sa osnovnim vrijednostima društva i definitivno, nema nedodirljivih. Ovo hapšenje je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom pravedne i odlučne države sa kojom nikada više nema igranja i kompromitovanja.

Kao potpredsjednik Vlade za bezbjednost i koordinator organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da 44. Vlada Crne Gore obezbijedi optimalne uslove za efikasno i profesionalno obavljanje dužnosti. U našoj zemlji ima mjesta samo za one koji vjeruju u pravdu i čistotu institucija.

Čestitam svim hrabrim i istrajnim članovima bezbjednosnog sektora i Specijalnog državnog tužilaštva koji su danonoćno radili na realizaciji prethodnih i ove akcije. Srećno Crnoj Gori u novom istorijskom poglavlju, gdje pokazujemo da niko nije iznad zakona.

Neka ovi principi budu mjera našeg patriotizma! - naveo je Bečić. 

Nakon što je više medija objavilo da je Perović uhapšena, iz SDT-a je saopšteno da je pretres u toku ali da u tom trenutku niko nije lišen slobode. 



Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Barutana

Bečić je veliki mudrac i veliki vjernik. Nikad neću zaboraviti kako je ljubio mrtvog Amfilohija! I osplatilo mu se!