12 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD: Parlamentarna većina samo deklarativno proevropska i pro-NATO

Politika

Comments 2

SD: Parlamentarna većina samo deklarativno proevropska i pro-NATO

Autor: Antena M

  • Viber

Kreiranje javnog mnjenja i te kako zavisi od političkih procesa u državi i onih poruka koje nam, direktno ili indirektno, u političkom diskursu ili putem djela, šalju političke elite, tj. vlast u Crnoj Gori, saopštile su Socijaldemokrate, ističući da zato istraživanje koje je objavio RSE za tu stranku ne predstavlja nikakvo iznenađenje.

"Građanke i građani Crne Gore, izgleda, jednostavno slijede ono što je suštinska politika parlamentarne većine u Crnoj Gori. Iako deklarativno proevropski i pro-NATO orijentisana, aktuelna parlamentarna većina u Crnoj Gori je, bez izuzetka, sve osim toga. Zato i ne čudi da, nakon skoro 4 godine od njihovog dolaska na vlast i tzv. “oslobođenja” Crne Gore, građanke i građani kao najozbiljniju opasnost za našu državu vide jednog od naših ključnih partnera, Sjedinjene Američke države", navodi SD u saopštenju.

Zaključuju da bi, imajući u vidu činjenicu da je Crna Gora članica NATO saveza, čije su SAD jedan od predvodnika - ovakvi stavovi crnogorskih građanki i građana, osim za nas u državi, trebali da budu i ozbiljan alarm za naše međunarodne partnere.

"Nama je sve jasno, a njima, ako dosad nije, sad bi trebalo da postane", poručuju socijaldemokrate.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Tek tako

Niko nije aminovao, ima poslovica majka nece nahranit bebu dok ne zaplace. Đe smo mi građani CG ubrajam u te građane nekih 75% stanovnistva nase zemlje(Crnogorce, Srbe, Bosnjake, Albance , Hrvate ...) koji zele da uđemo u Eu a dopistamo da nas varaju Pesovci i Frontovci i vladaju zemljom. Užasss

mr

Pa to su im odobrili-aminovali ovi iz qvinte , što, ruku na srce, ne vrijede ni kinte! Pitajte Amerikanku iz Kraljevog parka što se ušutala... Koja je muka... Još joj nije jasno što se zbiva! Kako to da joj se od Istoka priviđa Zapad... Godinama! Nema busole koja joj može pomoći! Nažalost!!! Putujte gospođo(e), teško da će neznaveniji doći!