12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Puštanje Perović na slobodu pobjeda pravde nad Skaj tužiocem Novovićem

Izvor: DPS

Politika

Comments 2

Nikolić: Puštanje Perović na slobodu pobjeda pravde nad Skaj tužiocem Novovićem

Autor: Antena M

  • Viber

Puštanje na slobodu direktorice Agencije za sprečavanje korupcije Jelene Perović pobjeda je prava i pravde nad naletom revanšističkog pira Skaj tužioca Vladimira Novovića, saopštio je portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

Navodi da je odlukom sudije Suzane Mugoše spriječena "još jedna blamaža crnogorskog pravosuđa i njegovih čelnika koji su po nalogu parlamentarne većine krenuli u progon Jelene Perović kako bi je po svaku cijenu lišili slobode i omogućili da ASK postane još jedan punkt MANS-a i Vijesti".

"odsjećanja radi, SDT se bavi varijabilama u ASK-u u iznosu od 60.000 za četiri godine, dok spokojno miruje u odnosu na već presuđenu štetu od 250.000 eura koju je Vesna Bratić nanijela nezakonitim otpuštanjem direktora škola, kao i na 173.000 eura varijabila koje je Irena Radović kao direktorica IRF isplatila zaposlenim za godinu dana. Takođe, Novovića ne interesuje ni duplo negativno mišljenje DRI u kojem je utvrđeno kršenje brojnih zakona u odnosu na završni račun budžeta Milojka Spajića", saopštio je Nikolić.

U saopštenju dodaje da je to "samo dio očigledne selektivnosti u postupanju Skaj tužioca koji opijen apsolutnom moći koju je stekao nakon imenovanja kuma Markovića za VDT zaboravlja da ovakvim činjenjem sam sebi piše optužnicu za očiglednu zloupotrebu službenog položaja koja će prije ili kasnije dovesti do preispitivanja njegove odgovornosti".

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

marjan

"Jos si mlad i nevjest vladiko". Hapsenje Perovicke je bio samo trik da se relativizuje hapsenje Katnica. Opstankom u parlamentu suverenisticke stranke daju legitimitet velimosrpskom teroru

miki

Hvala sutkinji Mugoši dokazala je da su žene kao sutkinje pametnije od tz. muških sudija koji nemaju petlju da sude pravdi boga već sude i optužuju po naređenju partijskom logikom i pravdom. Treba mi tvoje radno mjesto a ti ćeš u pritvor dok se nedokaže ali šta viđećemo ?. Tako će i njima neko suditi jer kako siješ tako ćeš i da žanješ. pravda je spora ali za svakog ko je kriv dostižna. zaboravili ste na božicu pravde Justiciju zbog ličnih interesa sramota.