14 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odbornički klub PES: Smjenom Injac DPS želi da vrati praksu zloupotreba i korupcije

Politika

Comments 4

Odbornički klub PES: Smjenom Injac DPS želi da vrati praksu zloupotreba i korupcije

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

"Odbornik Arsović, iz svog iskustva stalno zaposlenog u sistemu Glavnog grada za vrijeme DPS-a, očigledno ne može da prihvati činjenicu da neko može raditi za Glavni grad kao nestranački profesionalac. Takođe, u potpunoj je zabludi ako misli da će bilo ko osim njega, obračun sa neodgovornim pojedincima koji su ranije vodili Podgoricu da shvati kao napad na sve zaposlene u sistemu", navodi se u odgovoru podgoričkog, odgorničkog kluba PES-a Demokratskoj partiji socijalista. 

Svojim reagovanjem na saopštenje gradonačelnice, kao i mnoge njegove partijske kolege, pokazao je da su za njega, DPS, grad i država jedno te isto, pa ne čudi rezonovanje da javne resurse treba tretirati kao privatne. Vizija razvoja po mjeri ove partije je svima već dobro poznata - dok se jedna ruka drži na srcu tokom intoniranja himne, drugom se novac iz džepa građana prebacuje u sopstveni. Zato je potpuno jasno da je takvima Olivera Injac najveća prijetnja.

Stoga, inicijativa za smjenu je pokušaj da se spriječi distanciranje aktuelne vlasti od prakse malverzacija, korupcije i zloupotreba.

Takav pokušaj apsolutno korespondira sa odnosom DPS-a kada je u pitanju procesuiranje svih vrsta zloupotreba i na državnom nivou, sadržanih u materijalima koje je dostavio Europol. 

Zbog toga je DPS-u jako teško da nađe partnere u svojim političkim akcijama, pogotovo u trenutku kada je demokratska javnost šokirana stavovima koje javno zastupaju, zaključuju u PES-u.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

tišina_tamo

PES je surogat partija, prkrpljena od zakrpa drugih partija pogotovu anticrnogorskih, pa i okrajaka DPSa. Interesantno da u njoj skoro i da nema intelektualaca. Ovi što su vani školovani kao da su s Marsa pali, ni o čemu veze nemaju sem da se dokopavaju para na sve načine. Haos.

BioUrq

Pes ko DF neka ga inlopov samo da nije Dps .To ne može drugo.Injac iz fotelje a ako imate pametnijeg ko zna daj te a ko ne onda za dzabe ste krecili.Injac vam je gora od svih iz DPS-a .

simokliser

mislim da je BUSTOVALA korupciju i nepotizam sa vrlo nesposobnim i nazadnim ljudima do te mjere da je VAKAT da se ide dalje