16 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović na tvrdnje Abazovića: Đe je plitko, tu huči, pametnom dosta

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević

Politika

Comments 1

Milović na tvrdnje Abazovića: Đe je plitko, tu huči, pametnom dosta

Autor: Antena M

  • Viber

Iako smo Nacrt izmjena i dopuna Zakona o oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću radili u saradnji sa Evropskom komisijom, Savjetom Evrope, SDT-om i drugim relevantnim institucijama, Dritan Abazović po starom običaju nastavlja sa banalnim neistinama u cilju provincijske teatralizacije politike u kojoj se jedino i snalazi, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde koje potpisuje ministar Andrej Milović.

U nastavku, kako kaže Milović, iznose činjenice:

1. Vlada nije ništa predložila, niti su predložili “Spajić i Milović”, jer se Nacrt zakona nalazi na javnoj raspravi koja traje do 28. aprila, i u tom procesu će biti uvažene sve konstruktivne sugestije. Toliko o tome;

2.  Ministarstvo pravde i 44. Vlada nisu odustali od "Italijanskog modela". Naprotiv! Radi se na dva kolosijeka, paralelno sa unaprjeđenjem krivičnog modela po preporuci EK i međunarodnih eksperata, radi se i na građanskom modelu oduzimanja imovinske koristi za koji treba više vremena s obzirom da taj model nije postojao u Crnoj Gori, pa ga je potrebno pravilno postaviti kako bi bio primjenjiv u praksi, a ne PR politički trik. Jer za razliku od praksi 43. Abazovićeve Vlade, ova Vlada stvari radi temeljno, ozbiljno i efikasno, bez fanfara, pompe i cirkusantskih trikova;

3.  Od kada Abazović napada 44. Vladu, posebno Spajića i mene da štitimo mafiju, uhapšeni su bivši direktor policije, bivši Glavni specijalni tužilac, bivši šef SBPOK-a, pripadnici raznih klanova, pa je izgleda samo njemu jasno kako to mi štitimo mafiju.

"Ali, Crna Gora zna da je Abazoviću svaka istina ovakva. Kako je govorio Sula Radov, đe je plitko tu huči. Pametnom dosta", zaključuje Milović u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

!!!

Mislim da ste i ti i Spajić a naročito Abazović dio organizovane kriminalne grupe srbijanske crkve u Crnoj Gori.Nećete dugo trajati na vlasti jer ovo što čini Sudstvo i Tužilaštvo liči na prijeki Sud koji radi bez dokaza.U nekim hapšenjima su pomogle i ljubomorne supruge što se vidi u slučaju u ASK.