11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI "21.maj": PES kazao da su za šest mjeseci učinili više od svih prethodnika - imaju smisla za humor

Politika

Comments 0

GI "21.maj": PES kazao da su za šest mjeseci učinili više od svih prethodnika - imaju smisla za humor

Autor: Antena M

  • Viber

PES je juče nakon sjednice Glavnog odbora izdao saopštenje i pokazao da ima smisla za humor, saopštili su iz Građanske inicijative “21.maj”.

“Naime, Glavni odbor ove partije, koja podsjeća na bledunjavu kopiju DPSa, saopštio je da je Spajićeva Vlada za pola godine učinila više nego sve prethodne izvršne vlasti. Odista, ako zaboravimo na to da je ova vlada u rangu najgorih DPS-ovih vlada, ipak se mora priznati da nije lošija od prethodne dvije pro-litijaške vlade” , kazali su oni.

Međutim, kada se PES poziva na pohvale sa međunarodnih adresa onda treba da se, navode oni u saopštenju, sjeti da su slične pohvale stizale Krivokapiću i Abazoviću.

“Ipak, Krivokapićje brzo otpisan iako je “posjedovao nadljudske sposobnosti”, dok je Abazović premijersku karijeru završio kao internacionalni politički prevarant, saučesnik u uzurpaciji crnogorske sakralne i kulturne baštine i Vučićev teatralni potrčko”, kazali su iz GI.

Zato funkcioneri PES-a treba da znaju da će se, prema njihovim riječima, zapadna podrška i “evropski mandat” brzo istopiti ukoliko nastave da se u međunarodnim tijelima savijaju pred interesima Srbije i Rusije ili ako na unutrašnjem planu intenziviraju koketiranje sa Vučićevim političkim i crkvenim ekspoziturama.

“Trenutno im za utjehu može biti samo to što i ovakav PES nije lošiji od Milatovićeve frakcije, niti gori od Demokrata ili onih koji s moskovskim instrukcijama čekaju na rekonstrukciju Vlade. PES je u stvari najsličniji bezličnoj i dezorijentisanoj opoziciji tako da je za njega važno da pokuša pažljivije da se suoči sa vlastitim likom u ogledalu”, zaključuju oni u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR