13 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kaluđerović: Đukanovićeva izjava prijetnja pravosuđu i cijelom društvu

Politika

Comments 1

Kaluđerović: Đukanovićeva izjava prijetnja pravosuđu i cijelom društvu

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanica SNP-a Slađana Kaluđerović je saopštile da je damašnja izjava nekadašnjeg predsjednika države Mila Đukanovića skandalozna, te da je riječ o prijetnji pravosuđu i cijelom društvu.

“Đukanović, kako se steže obruč oko njega i približava čas kada će pravda zakucati i na njegova vrata, ponovo prijeti sukobima i nemirima. Njegova najava „krvne osvete“ nije ništa drugo nego očajnički pokušaj da iskreira tenzije ne bi li tako prebacio fokus sa borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije na neke druge stvari”, kazala je ona.

Prema njenim riječima nijedan pojedinac, ma kako se zvao, ne može biti iznad zakona i zato pozivam nadležne pravosudne organe da ispitaju da li u Đukanovićevom nastupu ima elemenata krivičnih djela izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti, odnosno izazivanja panike i nereda.

“Sigurna sam da je naše društvo dovoljno demokratski zrelo i da neće nasjesti na Đukanovićeve provokacije, iako se pokazalo da su mir, stabilnost i vladavina prava kost u grlu bivšeg lidera DPS-a koji na sve načine pokušava da destabilizuje Crnu Goru ne bi li na taj način izbjegao odgovornost za višedecenijsku pljačku države. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad”, zaključila je Kaluđerović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Kud si se zalecela djevojko ? Kao prvo ti uopste nijesi razumjela izjavu G-dina Djukanovica bas iz razloga sto u tebi vrije revansizam i dovodi te do slijepila da nijesi sposobna da realno sagledas stvari. Pozivas pravosudne organe da reaguju a vec si ispisala optuznice bez ijednog dokaza .