20 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

18° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

23° / 14°

Petak

10.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odžić Mikijelju: Otkud vam pomisao da bi sa vama uopšte sarađivali

Politika

Comments 3

Odžić Mikijelju: Otkud vam pomisao da bi sa vama uopšte sarađivali

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Nosilac liste koalicije SDP, SD i LP Petar Odžić saopštio je da ta koalicija nikada nije ni razmišljala o saradnji sa koalicijom ”Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” koju predvodi Mladen Mikijelj. 

“Gospodine Mikijelj, otkud vam uopšte pomisao da bi građanska koalicija SDP, SD i LP uopšte razgovarala sa vama o bilo kakvoj saradnji, napisao je Odžić u odgovoru na saopštenje Mikijelja da neće sarađivati da DPS, SDP i kako je rekao satelit grupama.

To što ste sveli koalicioni kapacitet na doskorašnje političke neprijatelje iz DPS govori samo o vama i načinu na koji ste rukovodili gradom! Opustošena kasa turisticke organizacije, haos na plažama bez sprovedenih tendera, na desetine pljačkaških kvazi projekata vašeg političkog mentora, kulturnog maga i pljačkaša jos iz ere velikog DPS-a, najveći budžetski deficit u istoriji, propali projekat 'Budva prijestonica kulture' uz potrošena sredstva, Nova godina od pola miliona eura u vrijeme nefunkcionisanja grada, samo su neke od stvari koje vas diskredituju za bilo kakav razgovor”, naveo je Odžić u reagovanju i dodao:

“Pored toga, gospodine Mikijelj, i ako bi postojali ljudi koji bi sarađivali sa vama poslije izbora, zar mislite da bi, ako poznaju političke prilike u Budvi, razgovarao sa vama, a ne sa vašim mentorima iz Beograda?! Trajekt koalicija, sklopljena iz nemoći nalazi se pred političkim debaklom koji će svoj epilog dobiti 26.maja! Gospodine Mikijelj, držite se taksi licenci, privremenih lokacija i plažnih barova, nemojte trošiti energiju na ozbiljne političke teme, nije to za vas!”, poručio je Odžić, preko platforme X, Mikijelji i koaliciji "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad”.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Simokliser

Losi potezi celnika SDP najvise krivokapica diveli su stranku na dno i otvorili vrata pes (preliv glasova) na cetinju sa demokratama i to posle belvedera ...nadam se da su se dozvaki pameti i da sa djavolima tikve ne sadite

Ana

Vi ste bas jaka partija pa da potrce s vama u koaliciju

Naše ime

Vodi se čovjek zdravom logikom, SDP je sve do 2020 sabotirao CG na svaki mogući način, a bogomi i kasnije, npr CT itd! Tako da ništa se ne kolači i beči na jedno sasvim legitimno pitanje! Nego znajući vas, posle izbora ćete vi sa DF-om u koaliciju, ako im budete potrebni naravno a ako ne šutnuće vas