24 °

max 36 ° / min 22 °

Ponedjeljak

22.07.

36° / 22°

Utorak

23.07.

37° / 23°

Srijeda

24.07.

37° / 21°

Četvrtak

25.07.

33° / 21°

Petak

26.07.

34° / 20°

Subota

27.07.

37° / 20°

Nedjelja

28.07.

39° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završen sastanak parlamentarne većine u Podgorici; Čarapić: Prostor za dogovor prisutan, ali je teško pronaći  zajednički jezik  sa Pokretom za Podgoricu

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 2

Završen sastanak parlamentarne većine u Podgorici; Čarapić: Prostor za dogovor prisutan, ali je teško pronaći zajednički jezik sa Pokretom za Podgoricu

Izvor: Dan/Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

U gradskom parlamentu u Podgorici  održan sastanak parlamentarne većine. Sastanak je organizovan kako bi se riješila kriza u Glavnom gradu nastala istupanjem pet odbornika iz Pokreta Evropa sad, koji traže da učestvuju u vlasti.

Poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić je kazao je da većina koalicionih subjekata ne vidi pretjerane izazove koji se ne mogu prevazići.

“Mnogi smatraju da je prostor za dogovor apsolutno prisutan i da do toga može doći, na tom fonu smo i mi, navijamo uvijek za stabilnost ali jako je teško pronaći taj zajednički jezik i dalje sa Pokretom za Podgoricu”, rekao je on.

Čarapić dodaje da sumnja da se radi o nekoj bočnoj političkoj agendi.

“Ukoliko bi se ona eliminisala taj dogovor bio napravljen za nekoliko minuta", kazao je Čarapić.

Sastanku u parlamentu Grada prisusutvovali su u ime PES-a Olivera Injac, Tihomir Dragaš, Vasilije Čarapić i Boris Pejović, Demokrata Danilo Šaranović i Vladimir Čađenović, Nove srpske demokratije Koča Đurišić i Radoš Zečević, Pokreta za promjene Branka Bošnjak i Mladen Jovanović, pokreta URA Luka Rakčević i Milena Vuković, Pokreta za Podgoricu Balša Špadijer, Nađa Ljiljanić i Miloš Krstović, Demokratske narodne partije Vladimir Bulatović, Prave Crne Gore Stefan Vešović i Slobodne Crne Gore Boban Radević i Vladislav Dajković, navodi Dan.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

roki

Ne sumnjamo u vas , naci cete razumno resenje. Nastavice se potonuce...

Sve vi cvjetalo

Carapic i razumijevanje. Pojmovi beskonacne razlike. Jad i bijeda biti u partiji dje ovaj lik zajedno sa Dragasem vedri i oblaci.