15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Budva: Demokrate moljakaju i mešetare zbog opstanka na vlasti

Politika

Comments 0

DPS Budva: Demokrate moljakaju i mešetare zbog opstanka na vlasti

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Saopštenje koje su potpisale budvanske Demokrate, mogao je da napiše samo Aleksa Bečić, saopšteno je iz DPS-a.

"Jer takav spoj manjka vaspitanja, viška histerije i potpunog nedostatka duha, jedino je Aleksa mogao da objedini u jednom tekstu.

Nesporna je činjenica da ste zapomagali i mjesecima tražili način da raspalu koaliciju nekako održite, jer ste znali da će, baš onako kako su vam nagovijestili vaši koalicioni partneri, na vidjelo izaći sve vaše prevare i koruptivne radnje, počev od pokušaja da izvarate nezavisnog odbornika Džakovića, preko predizbornih i finansijskih malverzacija o kojima će tek biti riječi, do ideje o tome da čak i skratite mandat, samo kako bi prevarili DF i spriječili rotaciju na mjestu predsjednika Opštine u decembru. Mnogo htjeli, mnogo započeli...ali na kraju, kako to biva sa svima koji sebe precijene, od svih "hrabrih" ponuda kojima ste zasmijavali javnost, a kojima su se rugali vaši koalicioni partneri sa državnog nivoa, spadoste na to da na kraju molite i "ne pitate šta košta" podrška proklamovano građanskih stranaka za opstanak na vlasti", navode u saopštenju.

Dodaju da Demokrate nakon snova sa predsjedničkih i lokalnih izbora, iz kojih su se probudili u košmaru, u paničnom strahu da se trend nastavlja i da će izgubiti i jedina uporišta jalove politike koju predstavljaju, nisu imali ama baš nimalo dostojanstva.

"Čak ste i tom istom lokalnom odboru, za koji je javna tajna da nije bio jedinstven na temu ulaska Crnogorske u koaliciju, uputili javno upozorenje u obliku "podrške Glavnog odbora partije", kako bi ih disciplinovali i obavezali da postupe mešetarski. Srećom po vas, to vama makar nije bilo teško. A što se tiče pravde i Alekse sa početka priče, samo on nek je ne spominje. Jer kad on izgovori riječ “pravda” prva asocijacija nam je njegov plagirani diplomski rad, neopisiva panika i histerija koju su on i njegovi pokazali tim povodom, kao i pravda koja je nekako baš u njegovom slučaju bila spora, i “zastarjela”", navodi se u saopštenju OO DPS Budva.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR