15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Obećao sam da ćemo uspjeti i uspjeli smo, Đukanović ide u političku penziju 2. aprila

Predsjednički izbori 2023

Tag Gallery
Comments 6

Milatović: Obećao sam da ćemo uspjeti i uspjeli smo, Đukanović ide u političku penziju 2. aprila

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Obećao sam da ćemo uspjeti i uspjeli smo, kazao je u prvom obraćanju nakon izbora kandidat Evrope sad Jakov Milatović koji je ušao u drugi krug predsjedničkih izbora.

"Ovo je pobjeda svih onih koji su baklju slobode nosili. Ovo je sloboda onih koji nisu imali pravdu, bili siromašni, ovo je zajednička pobjeda naše Crne Gore i pobjeda koje su generacije i generacije u Crnoj Gori čekale. Kao što smo pobijedili Đukanovića u Podgorici, tako ćemo ga poslati u političku penziju 2. aprila", kazao je Milatović.

"Želim da se zahvalim svim listama koje su podržale mene i pokret Evropa sad", dodao je.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Onogošt

Mali polako mnogo si se zaletio i uzletio,u pola C Gore nesmiješ poći. Od DF-a i Demokraa prije očekuj nož u leđa nego pomoć.Jer i oni dobro znaju šta bi ti njima uradio i da od tebe ne mogu ništa dobro očekivati.Samo napade,podvale i pokušaj da ih ukloniš sa političke scene.

Crnogorka 100%

@JF Djelimično tačno. To su ti oni Crnogorci koji će u partije uvaljuju samo radi svoje koristi, a ne radi ljubavi prema državi. I kojima je potpuno svjedno pod kojom zastavaom sjede, koja im himna svira i koje ne dodiruje to kad neki pop kaže da su kopilad. I dalje vjeruju njegovoj crkvi.

posložitih

@JF Pa da i to oni u koje imaju najviše povjerenje tj. od kojih ne očekuju a koje su koristili da tlače on poštene koji bisu bili član DPS sano radili pošteno. DPS sada većinom glasaju iskreni i to ne zbog DPS samo zbog ideje i budućnosti,oni interesni su kod Milatovića. A to su mnogi njihovi.