24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Samsung u saradnji sa Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina

Izvor: Samsung Electronics

Dom i porodica

Comments 0

Samsung u saradnji sa Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Bavljenje prljavim vešom može da bude previše zahtjevno – pomislite samo na razdvajanje boja i odjeće djece i odraslih, čitanje i tumačenje etiketa i biranje različitih deterdženata i omekšivača - i zato kod mnogih od nas izaziva frustraciju.

U novom videu za kampanju, koji je premijerno prikazan 28. maja, Samsung predstavlja kako nova linija Bespoke AI veš mašina eliminiše frustracije u obavljanju svakodnevnog kućnog posla.

Napravljen je u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar i prikazuje likove iz filma „U mojoj glavi 2“ koji u bioskopima počinje da se prikazuje 14. juna.

Video za kampanju pruža šaljiv pogled na emocionalnu buru koja može da se izbegne ako se izabere nova linija Samsung BESPOKE AI veš mašina sa funkcijama kao što je AI EcoBubble™. 

U filmu se pojavljuju nove emocije – Anksioznost, Stid, Dosada i Zavist – kad glavna junakinja napuni 13 godina i počne da se suočava sa novim izazovima.

Nova linija Bespoke AI mašina za pranje kompanije Samsung koristi našu inovativnu tehnologiju SpaceMax™, koja omogućava veći kapacitet punjenja sa ogromnih 11 kg u standardnom kućištu dubine od 600 mm. Ovo će svakako zvučati ohrabrujuće za zauzete domaćinstva sa djecom, posebno za one koji su naročito aktivni van kuće i akumuliraju više veša za pranje od prosjeka!

Tokom AI Wash ciklusa, pametni algoritmi analiziraju svaku tkaninu i prilagođavaju ciklus pranja kako bi postigli najbolje rezultate sa minimalnom potrošnjom energije i vode. Bez obzira da li perete osjetljive tkanine ili teške materijale, ove pametne mašine za pranje će se prilagoditi vašim potrebama i dati izvanredne rezultate svaki put.

„Saradnja sa filmom „U mojoj glavi 2“ u produkciji kompanija Disney i Pixar je predstavljala pravo osvježenje jer smo mogli da smislimo nove načine da ispričamo priču. Nastavićemo da predstavljamo prednosti nove Bespoke AI linije veš mašina koje korisnicima pomažu da vode računa o različitim emocijama“, izjavila je Džini Jang, potpredsjednica kompanije Samsung Electronics.

U okviru saradnje sa filmom „U mojoj glavi 2“ kompanija Disney i Pixar će takođe biti prikazane zabavne scene u vodećim svjetskim prodavnicama.

U iščekivanju svjetske premijere filma „U mojoj glavi 2“ u bioskopima 14. juna, video za kampanju se može pogledati na Samsung Jutjub, Instagram, Tiktok i Fejsbuk kanalima. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR