Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Osobe rođene u ovom znaku zauvijek ostaju mlade

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Radio Sarajevo

Osobe rođene u ovom znaku zauvijek ostaju mlade

Da njima ljubavi nikada nije dosta, svjedoči i podatak da se vjenčavaju čak i u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova.

Blizanci su zaista fantastičan znak: zabavni, društveni, magični i provokativni. Ne zaziru od upoznavanja novih ljudi i nijesu uobraženi, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Nepredvidivi su i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo mogu zamijeniti onom distanciranom i arogantnom.

Od potencijalnog partnera zahtijevaju mentalnu kompatibilnost da bi bili zainteresovani jer ne dozvoljavaju fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban izazvati je intelektualno. Oni izgledaju najviše mladoliki od svih zodijačkih znakova.

Intelektualno radoznali, komunikativni, duhoviti, briljantni. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi oni mogli propustiti.

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg učinka na proračun i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.  

Promjena je vrlo važna za njihov život i psihički razvoj. Uz njih, partner ne mora razmišljati, može joj se prepustiti s povjerenjem i otkriće mu nove svjetove. S njima je svaki novi dan kao novi život. U drugima budi razigrano dijete. Partner se s njima osjeća osvježeno i vječno mlado i pita se čime je zaslužio toliku sreću.

Ostavi komentar

0/300