23 °

max 36 ° / min 22 °

Utorak

11.08.

36° / 22°

Srijeda

12.08.

34° / 23°

Četvrtak

13.08.

34° / 23°

Petak

14.08.

33° / 23°

Subota

15.08.

32° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Test ličnosti: Odaberite jedan čarobni kamen i otkrijte koju vam poruku nosi

Izvor: Atma.hr

Mozaik

Comments 0

Izvor: Atma/A

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Test ličnosti: Odaberite jedan čarobni kamen i otkrijte koju vam poruku nosi

Ovaj zabavni test može vas usmjeriti na pravi put i dati vam savjete o životu. Sve što treba da učinite je da odaberete kamen koji vam se najviše sviđa i pročitate opis, piše Atma.hr.

Ako ste odabrali:

1. Vaša poruka je “Samopoštovanje”

Vi zaslužujete sve dobre stvari u životu kao i bilo ko drugi. Ljubav, pažnju, uspjeh i poštovanje. Kiša pada na sve nas, sunce obasjava sve nas. Nije li vrijeme da otpustite neka ograničavajuća uvjerenja o sebi?

Nisko samopoštovanje zapravo je način na koji govorimo “Bojim se otkriti ko sam zaista.” To je zaštitni kaput koji nas uvjerava da nijesmo dostojni pa zašto bi se uopšte gnjavili. Ali vidite, to je samo strah. Ništa više. Može biti protjeran.

I znate da ne želite živjeti u strahu. Kakvo nesrećno postojanje bi to bilo. Zato od ovog trenutka, kažite i vjerujte: “Ja zaslužujem, kao i bilo ko drugi, ljubav, uspjeh i poštovanje.”

Ako već to radite, odlično, vaš život će se transformisati!

2. Vaša poruka je “Predaja životu”

Sada je trenutak. Prigrlite svoj život i prestanite se odupirati najdubljim željama svoga srca. Udahnite život u svoj dan s hrabrošću i nadom. To je jedini način da ikada postanu stvarne.

Koliko puta ste izmišljali razloge zašto ne možete učiniti nešto? I koliko često ste se potajno nadali da će se nešto “uzbudljivo” dogoditi i prodrmati stvari?

Naravno, znate, duboko, da takve nagrade dolaze samo uz trud. I vaše sudjelovanje. Vaše srce zna što želite učiniti. Došli ste na Zemlju plesati. Stoga plešite!

Ako već to radite, to je sjajno, vaš život se polako transformiše!

3. Vaša poruka je “Odgađanje”

Ako imate tendenciju odlagati stvari, možda iz straha, neodlučnosti ili lijenosti, onda razmislite o odbacivanju ove loše navike.

Nemojte se loše osjećati zbog toga što odgađate stvari, jednostavno kažite ‘Spreman sam da se konačno oslobodim te navike’.

Ne želite odgoditi sve dobre stvari koje bi vam se mogle dogoditi. Sudbina čeka, ali ne može čekati vječno.

Možete početi s izvršavanjem jednog zadatka i dovršite ga. Uskoro ćete ući u ritam ispunjavanja stvari i vaše će se samopouzdanje podići.

4. Vaša poruka je “Ljubavna pitanja”

Spremni ste za ljubav i imate toliko puno ljubavi za dati. Međutim, vrijeme je da otpustite sve strahove ili negativne obrasce koji vas sprečavaju da otvorite svoje srce.

Prošlost je prošlost, ako naučite nešto iz nje, nećete ponoviti iste greške. U svakom trenutku Svemir sluša vaše misli – čak i kad mislite da ste sami u vašoj glavi – nijeste.

Registruje ono o čemu razmišljate i manifestuje ono što se poklapa s tim. Ako mislite na strah, nećete dobiti ono što želite.

Otvorite svoje srce – zamišljajte se sigurnima u naručju nekoga vrijednog vaše ljubavi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR