7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Posao iz snova: Plaćaju vam da spavate i za to dobijate 1.300 eura

Izvor: Foto: Screenshot

Mozaik

Comments 0

Posao iz snova: Plaćaju vam da spavate i za to dobijate 1.300 eura

Izvor: b92

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

"Wakefit" je startup koji se bavi zdravim spavanjem i odmorom, odnosno dušecima koji to omogućavaju. Ta kompanija traži početnike koji bi spavali na poslu osam sati, 100 dana za redom. Za taj "težak" posao biće plaćeni oko 1.300 eura.

Najbolje je što se sve to događa kod kuće, pa ne morate da putujete do posla.

Prema propozicijama, idealni su kandidati oni "koji se osjećaju prijatno u okolini koja je sve samo ne užurbana i mogu da zamisle i predlože strategije s kojima će i oni i ostali članovi njihovog tima zaspati što dublje i spavati što duže".

Ako uspiju da dokažu ljubav za prijatno leškarenje, mirnu okolinu, popodnevni odmor i ljubav prema toplom domu, te karakteristike posebno će vrednovati.

Osnovni zahtjev za dobro obavljanje ovog posla je gotovo fanatična želja i sposobnost da zaspiš bilo kad i bilo gdje. Od osobe se očekuje još jedno: da voli da provodi vrijeme u svojoj pidžami.

Jedan od uslova koji svakako treba zadovoljiti: nema pretjerivanja s televizijom i serijama, kompjuter za vrijeme radnog vremena nije dozvoljen. Prednost imaju osobe koje mogu vješto da ignorišu najrazličitije poruke i notifikacije na pametnom telefonu.

Oni koji hrču su isključeni. Cijela priča o ovom poslu zapravo se svodi na posmatranje obrazaca spavanja na novoj liniji dušeka koje je napravio ovaj startup.

Ne samo da će posmatrati san, njegovu dubinu i kvalitet prije i poslije isprobavanja novog proizvoda, već će ponuditi i savjetovanje za one koji imaju problema sa spavanjem.

Wakefit je kompanija koja se u Indiji, pa i u svijetu, već proslavila prijedlogom da se u indijskim kancelarijam naprave prostorije za brzi popodnevni odmor, kratko spavanje nakon ručka, jer je istraživanje koje su sproveli otkrilo da 86 posto Indijaca vjeruje da bi nakon takvog kratkog odmora bili produktivniji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR