Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Ovim znakovima kraj godine će biti najbolji dio 2019.

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Radio Sarajevo

Ovim znakovima kraj godine će biti najbolji dio 2019.

Spadaš li možda među one koji jedva čekaju da se ova godina završi?

Ako si među ovakvim osobama, onda ti zvijezde savjetuju da se toliko ipak ne žuriš, jer te ove godine možda očekuje još neko veliko iznenađenje…

A, osobe rođene u ovim znakovima horoskopa čekaju velika iznenađenja u narednim danima:

Bik

Za osobe rođene u znaku Bika će sredina decembra biti poslovno vrlo aktivna – i uspješna! Biće nagrađeni i pohvaljeni za svoj posao – npr. u obliku povećanja prihoda. Sljedeće godine će Bik moći preuzeti više odgovornosti te će mu to dati novu motivaciju.

Djevica

Jupiter u Jarcu od 3. decembra donosi više stabilnosti u svakodnevicu Djevice. Osobe rođene u ovom znaku horoskopa posebno će poslovne projekte moći uspješno privesti kraju. Pozitivni rezultati donijeće im više poštovanja od šefa te otvoriti put ka novim uspješnim poslovnim uspjesima sljedeće godine.

Škorpija

Škorpije trenutno imaju tri planete koje im jačaju leđa. Naime, Jupiter, Mars i Merkur pobrinuće se da škorpije imaju grandiozan završetak godine. Sada treba svoje talente i prednosti dvostruko dokazati – poslovno, ali i privatno. Trud će se isplatiti te će im sljedeća godina biti dvostruko uzbudljivija, piše portal 24 sata.

 
 

Ostavi komentar

0/300