15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hoakin Finiks održao emotivan govor na dodjeli Oskara

Izvor: Foto:Screenshot

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Hoakin Finiks održao emotivan govor na dodjeli Oskara

Izvor: blic.rs

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Hoakin Finiks osvojio je sinoć Oskara za najboljeg glavnog glumca, za ulogu u filmu "Džoker", a kada je izašao na scenu ''Dolbi teatra'' kako bi primio najprestižniju filmsku nagradu održao je emotivan govor.

Hoakin Finiks važio je za najvećeg favorita na ovogodišnjoj dodjeli Oskara, a govorom je izazvao ovacije u cijeloj sali, budući da je poručio da se ne osjeća boljim od svojih kolega samo zato što je osvojio Oskara.

‘’Ne osjećam se boljim od svojih kolega, jer dijelimo istu ljubav prema filmu i ovom načinu izražavanja koji mi je omogućio nevjerovatan život. Ne znam gdje bih bio da nema glume. Bio sam nitkov, bio sam nekada okrutan, nekada težak za rad. Mnogi u ovoj sobi dali su mi drugu šansu - iskreno je rekao Finiks, nakon čega je uslijedio dug aplauz.

On je takođe dodao i da smatra da su on i njegove kolege glumci svojevrsni borci za pravdu, jer daju glasove onima koji se ne čuju.

U kategoriji za najboljeg glavnog glumca nominovani su bili i Antonio Banderas ("Bol i slava"), Leonardo DiKaprio ("Bilo jednom... u Holivudu"), Adam Drajver ("Priča o braku") i Džonatan Prajs ("Dvojica papa").

Pobjednik večeri bio je južnokorejski film "Parazit". Od šest nominacija osvojio je četiri i to u glavnim kategorijama - za najbolji film godine, najbolju režiju, najbolji strani film i originalni scenario.

Nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu osvojio je Bred Pit ("Bilo jednom u Holivudu"), najbolja glavna glumica je Rene Zelveger ("Džudi"), dok je Oskara za sporednu žensku ulogu osvojila Lora Dern ("Priča o braku").

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR