16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radno i rođendanski: Sergej Ćetković održao tradicionalni koncert u Splendidu

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Radno i rođendanski: Sergej Ćetković održao tradicionalni koncert u Splendidu

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski pjevač i jedan od najpopularnijih kantautora regiona Sergej Ćetković, održao je tradicionalni osmomartovski koncert u hotelu Splendid, ispunivši salu do posljednjeg mjesta.

Pjesmama "Oči nikad ne stare", "Pozovi me", "Dva minuta", "Zar je kraj", ali i najnovijim pjesamama "Pusti probleme" i "25. sat"  napravio je presjek dvadeset godina duge karijere, saopšteno je iz Splendida. 

Obožavaoci iz Crne Gore, ali i najvjerniji fanovi koji ga prate gdje god da nastupa sve vrijeme su bili na nogama i nagradili ga iskrenim emocijama.

U dvadeset godina karijere čak devet puta nastupao je u hotelu Splendid, napominju u saopštenju. 

"Radujem se nastupu u hotelu Splendid. Često kažem da se tako u našim uslovima osjećam poput Selin Dion koja je nastupala u Las Vegasu. Svaki susret sa publikom me inspiriše, naročito u Crnoj Gori uvijek da neku dodatnu snagu i za nove pjesme na kojima radim", izjavio je Sergej nakon koncerta.

Vidno nadahnut uspjehom fantastičnih koncerata koje je za nepunih dvadeset dana održao u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, publici je otpjevao i neke od najvećih hitova pop-rok muzike ovih prostora, a stigao je i da zapleše sa najvatrenijim obožavateljkama.

"Obožavateljke su mu nešto kasnije uglas otpjevale rođendansku pjesmu uz koju je donesena torta u obliku gramofona na kojoj se vrti Sergejeva ploča - 44 obrtaja, aludirajući na njegove godine.

I ovoga puta podijelio je sa publikom, sa kojom se još sat nakon koncerta strpljivo fotografisao. Zanimljivo je da ovoga puta nije bilo odvažnih prosaca, ali je u publici bio par koji se vjerio na njegovom koncertu u Zagrebačkoj Areni a kojima je Sergej poklonio vikend aranžman u hotelu", navedeno je u saopštenju Splendida. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR