12 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nemojte da vas prevari prvi utisak: Ovi horoskopski znakovi imaju dva lica

Mozaik

Comments 0

Nemojte da vas prevari prvi utisak: Ovi horoskopski znakovi imaju dva lica

Izvor: Radio Sarajevo

Autor: Antena M

  • Viber

Istina je da svako ima tamnu stranu, ali ova tri znaka žive dvostruki život, stoga nemojte da vas prevari prvi utisak.

Vaga

Za početak, Vagom vlada šarmantna Venera, planeta ljubavi i ljepote. Međutim, Vaga je vazdušni znak, tako da se Venerina svojstva materijalizuju logično, što znači putem komunikacije i procesa razmišljanja.

 Venera je planeta ljubavi i ljepote; međutim, po grčkoj mitologiji, boginja ljubavi je takođe tašta, osvetoljubiva i sebična.

Simbol koji predstavlja Venera, krug i krst je također simbol ogledala Afrodite, a Vaga je upravo to: ogledalo u stvarnom životu koje traži harmoniju i ravnotežu.

Međutim, usred toga, Vaga lako može odgonetnuti i odražavati druge, izbjegavajući sve vrste sukoba, posebno unutar sebe.

Istina je da one nijesu uvijek mir i ljubav. Naprotiv, u njima gori vrući bijes i očajna potreba za ravnotežom.

Blizanac

Jeste li iznenađeni? Kako ne uključiti Blizanca u ovu kombinaciju? Zanimljivo je da je upravo to: Blizanac je uvijek u kombinaciji.

Na neki način, bez obzira na sve, on uvijek uspijeva biti na svim mjestima u jednom trenutku. Blizanac je takođe promjeljiv znak i to samo po sebi objašnjava puno. Promjenljivi su, prilagodljivi i lako padaju pod uticaj.

Blizanci su podstaknuti znatiželjom i otkrivanjem. Njihova nezasita potreba za prikupljanjem informacija dolazi od njihove vladajuće planete Merkura i oni dijele informacije s ostatkom svijeta.

Dakle, nemojte se iznenaditi ako vas vaš najbolji prijatelj Blizanac odjednom počne izbjegavati ili ako odjednom osjetite drugačiju vibraciju koju vam šalje. Blizanci se stalno mijenjaju i to je potpuno van njihove moći. Vaši osjećaji za njih slični su njihovoj složenoj dvojnosti; oni se stalno mijenjaju.

Škorpija

Škorpija je jedan od najsloženijih znakova u zodijaku i to zbog dobrog razloga. Taj vodeni znak je vrlo tajnovit i intenzivan, jer njima vlada Pluton, bog podzemlja.

Oni koji su rođeni pod ovim znakom imaju tendenciju doživljavati traume još od vrlo mlade dobi; odatle njihova empatija i oštra intuicija. Škorpija komunicira s drugom stranom, skrivenom u sjeni, daleko od ostatka svijeta.

Njena potreba za potpunim spajanjem s drugim može biti granično opsesivna, a njena tjelesna želja neprestano se izražava kroz njene hipnotičke oči.

Istina je da im ne leži čavrljanje i površne veze. Škorpija je besmrtan kradljivac duše, ne mora uvijek biti zaljubljen, samo želi potpunu kontrolu.

Škorpijin intenzitet i posesivnost dio je njenogg vječnog zaštitnog znaka i ona želi sve ili ništa. Jednostavan razgovor sa Škorpijom je ekvivalent hipnoterapiji, a vi to čak ni ne znate, piše Atma.hr.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR