8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vaš partner za osvježenje 24/7

Mozaik

Comments 0

Vaš partner za osvježenje 24/7

Autor: Antena M

  • Viber

Priča o uspješnim kompanijama i brendovima uvijek sadrži pitanje – u čemu je tajna njihovog uspjeha? Da li je pravi put do srca potrošača moguć samo uz dobar i  kvalitetan proizvod, ili je ključ u marketingu ili u nečem trećem? Na globalnom tržištu već godinama se na ovo pitanje neizostavno odgovara riječju: Inovacija.

Navike potrošača se mijenjaju i u stasavanju novih generacija kompanije moraju da traže nove prostore za rast. Jedna od kompanija koja je to shvatila na vrijeme i ugradila u sve svoje strategije je Coca-Cola HBC. Sve inovacije ove kompanije, posebno u nekoliko poslednjih godina, usmjerene su na potrošača. Te inovacije mogu doći u vidu manjih pakovanja, većeg izbora ukusa, premium proizvoda ili mikseva različitih kategorija napitaka.

Prateći trendove, promjene u navikama potrošača i njihovom životnom stilu, Coca-Cola HBC nastoji da svojom ponudom postane nezobilazan izbor 24 sata dnevno, poručuju iz kompanije.

“Kao kompaniji koja ima portfolio proizvoda za konzumaciju 24/7, važno nam je da svakog dana, u svakom trenutku, potrošač nađe ono što mu je potrebno u našem portfoliju. Inovativna rješenja su zato neophodna kako bismo ostvarili ovaj cilj i odgovorili na svaku novu potrebu”, pojašnjava Nikola Tripković, direktor kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora.

Kompanija Coca-Cola HBC ima najprepoznatljiviji portfolio, jer proizvodi, prodaje i distribuira četiri najprodavanija svjetska brenda: Coca‑Cola, Coca‑Cola Zero, Fanta i Sprite. Pored ovih, portfolio kompanije čine još i Rosa voda, Next i Next Joy, zatim osvježenja sa smanjenom kalorijskom vrijednošću, sa prirodnim zaslađivačima, ledeni čaj Fuze Tea, sportska pića, ali i vrhunska alkoholna pića (Campari, Aperol, Remy Cointreau, Botanist džin, Brugal rum i Macallan Scotch viski).

Od 2019. godine, kompanija je svoj portofolio ojačala Bambi proizvodima, koji su dio porodične tradicije, baš kao i Coca-Cola.

Bambijevim brendovima koji se idealno uklapaju u svakodnevnu rutinu, kompanija Coca-Cola HBC dodatno ostvaruje svoj cilj - da ponudi potrošačima brendove vrhunskog kvaliteta, pogodne za osvježenje i konzumaciju u svako doba dana i u svakoj prilici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR