11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Petit Bateau i danas nagrađuju: Dobitnica Stefana Stojanović

Mozaik

Tag Gallery
Comments 1

Antena M i Petit Bateau i danas nagrađuju: Dobitnica Stefana Stojanović

Autor: Antena M

  • Viber

Antena M i partneri nagrađuju - svakog dana do kraja godine poklon za najbrže čitaoce.

Današnja dobitnica je Stefana Stojanović. 

Tekst sa informacijama o dnevnoj nagradi biće objavljivan svakog dana na portalu Antena M, a najbrži čitalac koji pošalje mail na [email protected], postaće dobitnik nagrade koje obezbjeđuju naši sponzori.

Današnji partner je Petit Bateau. 

Petit Bateau, kultna francuska marka, osnovana 1893. godine, sinonim je za najudobniju pamučnu odjeću namijenjenu djeci.

Od 20.8.2018. Petit Bateau svoja vrata otvara i u Podgorici, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog 151 (pored Hotela Premier).

Petit Bateau je brend kojem je prepoznatljiv stil na prvom mjestu, a ne praćenje trendova. Nadaleko je poznat kao prvi proizvođac dječije odjeće kao što su: pamučne gaćice, dječiji body kratkih rukava, dječiji body dugih rukava, majice okruglog izreza i uzorak od 1000 prugica. Glavni razlozi uspjeha i prepoznatljivosti Petit Bateau-a su: najkvalitetniji pamuk, boje (bijela, plava, crvena i žuta), pruge, pletivo i specijalni detalji u šivenju, kao i činjenica da se svaki komad odjeće proizvodi u Francuskoj.

Kolekcije su idealne za uzrast od 0 do 12 godina, a modeli meki i udobni.

Posjetite nas i obradujete svoje mališane.

Podaci o radnji: Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 151, Podgorica; Kontakt: +382 67 699 723

Inače, Petit Bateau posluje u okviru firme Samms.

Kompanija Samms je osnovana u maju 1994.

Danas, nakon vise od dvadeset pet godina uspješnog poslovanja na teritoriji Crne Gore, SAMMS je vlasnik franšiznih trgovina za 12 svjetskih modnih brendova: MaxMara, Weekend, Max&co, PennyBlack, LiuJo, Twin-Set, HugoBoss, Paul&Shark, Ermenegildo Zegna, Gerry Weber, Pinko i Petit Bateau.

Pored franšiznih trgovina u Podgorici, SAMMS ima i monobrend radnje na primorju: Max Mara,  Twin Set i Pinko u Portu, Liu Jo u Tivtu i Baru, Gerry Weber u Baru, Paul&Shark u Portu i u okviru hotela Splendid.

Takođe, SAMMS ima i multibrend shopove: MAM., u Bulevaru Dzordza Vasingtona u Podgorici, u shopping centru Plaza u Budvi i u TC Lekic u Baru.

SAMMS je otvarajući franšizne trgovine u glavnom gradu, koje predstavljaju specijalizovane radnje identične onima koje se mogu vidjeti u Rimu, Milanu, Parizu ili Londonu, dao doprinos kulturi i stilu kako grada, tako i cijele države.

Praćenje modnih trendova i otvaranje novih franšiznih trgovina kao i definisanje kvalitetnog koncepta tržišno i modno orjentisane kompanije osnova je poslovne politike SAMMS-a.

POSJETITE CRNOGORSKI MONTENAPOLEONE!

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Nikola

Jedna primjedba, ova nagradna igra vam je totalno nejasna, svaki dan citam poklon citaocima i ko najbrze posalje mail na vašu adresu on je dobitnik, a nidje informacija kad je taj termin od koliko sati počinje igra pa najbrži mail računate od tad, kako da se zna kad poslati treba li cijelo jutro slati po tome? molim objasnite od kada racunate najbrži mail.