13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pun Mjesec najljepše će uticati na ova tri znaka

Mozaik

Comments 0

Pun Mjesec najljepše će uticati na ova tri znaka

Izvor: Lovesensa/Radio Sarajevo

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Pun Mjesec ovoga puta boravi u pragmatičnoj i analitičnoj Djevici pa je ovo vrijeme kada preispitujemo svoje navike, svakodnevne rituale i donosimo racionalne odluke. Njegov sjaj pomaže da pročistite tijelo, um i dušu. Ovaj period predstavlja idealnu šansu da se oslobodite loših navika, emocionalnih prtljaga i suočite se s nekim ličnim izazovima, tvrde astrolozi.

Evo na koja tri znaka Zodijaka će najbolje uticati pun Mjesec u Djevici (od 27. februara):

 
Blizanci

Pun Mjesec utiče na vašu kuću i porodicu i osjetićete ga na izuzetno ličnom nivou. Njegova energija u Djevici podstiče vas da pročistite svoj životni prostor od nepotrebnih stvari, ali isto tako se riješite i emotivnog tereta iz prošlosti. Šalje vam pozitivne vibracije koje će pomoći u oslobađanju od materijalnih stvari koje vam više ne služe, a bićete i izuzetno produktivni i inspirisani.

Vaga

Za vrijeme punog Mjeseca željećete se osamiti i povući nazad u svoju čauru kako biste iz nje izašli kao još ljepši i slobodniji leptir. Ovo je period introspekcije, duhovnih misli i puno odmora. Željećete se povezati sa svojom dušom, zaliječite neke stare emotivne ožiljke. Meditacija, vizualizacija i boravak u prirodi pomoći će da razbistrite um. Ciklus punog Mjeseca predstavlja kraj s nekim lošim mislima i osjećajima, a početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodolija

Iskoristite energiju punog Mjeseca u Djevici za emotivno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je trenutak kada završavate sa starim i započinjete nešto potpuno novo i drugačije. Pod sjajem punog Mjeseca imate hrabrosti da se suočite s negativnim emocijama koje su pritiskale vaše srce i da ih napokon odbacite. Osjećaćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite svjetliju budućnost i sve promjene koje dolaze, piše lovesensa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR