11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Oni su najatraktivniji horoskopski znakovi

Mozaik

Comments 0

Oni su najatraktivniji horoskopski znakovi

Izvor: Index/Radio Sarajevo

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Svi horoskopski znakovi jedinstveni su i atraktivni na svoj način. No, sudeći prema astrologiji, postoji pet horoskopskih znakova koji se izdvajaju.

Škorpija

Škorpije su moćne, energične i vrlo usmjerene prema svom cilju. Neće se zaustaviti dok ne postignu svoj cilj i ne dobiju ono što žele. Njihova su najatraktivnija obilježja tajanstvenost i hipnotizirajuće oči.

Vaga

Najsofisticiraniji horoskopski znak od svih. Vage imaju vrlo elegantnu osobnost. Poznati su po svojoj gracioznosti. Oni su dragi, ljubazni i ambiciozni ljudi, a i sjajne vođe.

Lav

Lavovi su jedan od najatraktivnijih horoskopskih znakova zbog svog samopouzdanja i inteligencije. Hrabrost i samopouzdanje pomažu im da privuku pažnju ljudi.

Djevica

Najatraktivnija značajka Djevica je njihova šarmantna osobnost. Uvijek će dati sve od sebe za druge i predstavljati se na najbolji mogući način. Uvijek pažljivo prate svaki detalj, bilo da se radi o njihovom izgledu ili izgledu prostora u kojem borave, piše Index.hr

Rak

Rakovi su privlačni i imaju razvijenu maštu. Često se smatraju i jednim od najljepših horoskopskih znakova. Uz to, imaju i vrlo oštar i maštovit um.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR