Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Na repertoaru bioskopa dugo iščekivani akcioni triler

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Na repertoaru bioskopa dugo iščekivani akcioni triler

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City od sjutra će se naći dugo iščekivani akcioni triler PAKLENE ULICE 9.

U nastavku pogledajte trejler.

Film PAKLENE ULICE 9 je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dvije decenije i koja je zaradila preko pet milijardi dolara širom svijeta.

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvijek vreba izvan njihovog mirnog horizonta.

Ovog puta prijetnja će primorati Doma da se suoči sa grijehovima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma vještog ubicu koji namjerava da uništi svijet: čovjeka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).

PAKLENE ULICE 9 režira Džastin Lin, koji je režirao treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svjetski blokbaster.

Akcija se odigrava širom svijeta, od Londona do Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

U filmu glume Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang, zajedno sa Kurtom Raselom i dobitnicama Oskara Helen Miren i Šarliz Teron. 

Takođe pojavljuje se i superstar, dobitnica Gremi nagrade, Kardi B, kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR