10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kakve peškire ove godine nosite na plažu?

Mozaik

Comments 0

Kakve peškire ove godine nosite na plažu?

Autor: Antena M

  • Viber

Ljeto nas je ove godine velikodušno počastilo svojim čarima. Neki od vas se spremaju za ljetovanje, dok su neki već tamo. Za udobno ljenčarenje na plaži neophodni su kvalitetni peškiri, nježni na dodir. Što je gušće tkanje, to su peškiri mekši i imaju veću moć upijanja. Međutim, uz sve to naravno želimo da nam peškiri budu i lijepo dizajnirani, moderni, interesantnih boja i oblika. Kakve vi birate?

Klasični prvougaoni peškiri su uvijek moderni

Pravougaoni peškiri svakako ne izlaze iz mode. Mijenjaju se boje i dezeni, u skladu sa aktuelnim modnim trendovima. Ako želite da se izdvojite iz gomile i istaknete na plaži, izaberite šarene peškire, jarkih boja. Roze, tirkizna, narandžasta, žuta i plava su in boje ovog ljeta i morate ih imati. Ove sezone na peškirima za plažu takođe dominiraju navy motivi, tzv. mornarski stil.

Okrugli ili oblikovani peškiri kao najveći hit posljednjih sezona

U posljednje dvije godine okrugli ili oblikovani peškiri su došli do izražaja, pa je ovakav peškir hit i ovog ljeta.
Kakve boje i motivi preovlađuju na okruglim peškirima? Crno-bijela ili plavo-bijela kombinacija, peškiri sa resicama, vintage dezeni i boje, geometrijski motivi … praktično je dozvoljeno sve što daje dozu svježine i prati ljetnju atmosferu.

Ne samo modni trend - okrugli peškiri su vrlo praktični

Okrugli peškiri nisu samo posebni zbog svog inovativnog oblika, već su i vrlo praktični. Dovoljno su veliki, pa na njima može istovremeno ležati više osoba. Pri tom, ne morate ih stalno rotirati ka suncu, kako biste uhvatili idealnu boju, samo se jednostavno premjestite na peškiru. Zgodno, zar ne?

Odaberite peškir koji vam se sviđa i naravno onaj na kome će vam biti udobno na plaži.

Pogledajte super ponudu plažnog asortimana u Vitapuru po NAJBOLJIM CIJENAMA, odaberite svoje favorite i uživajte u ljetu: https://www.vitapur.me/slobodno-vrijeme/sve-za-plazu

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR