16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ova dva horoskopska znaka teško pokazuju emocije

Mozaik

Comments 0

Ova dva horoskopska znaka teško pokazuju emocije

Izvor: zenskimagazin.rs

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Oni djeluju hladno i bezosjećajno, ali samo na prvi pogled.

I dok su frustrirani jer ne mogu da izgovore "volim te" - možda bi trebalo da naučite kako da pratite znake po kojima će vam to pokazati.

Jarac

Hladan i arogantan, to je prvi utisak koji stičemo o ljudima koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku. Oni su predstavljeni od strane drugih kao neprobojne tvrđave koja se ne diraju ili ne osvajaju lako, ali unutar svoja četiri zida, oni su u stanju da plaču cijele noći. Pod uslovom da su sami u kući, naravno.

Samo kada ste spremni da se odreknete njih, vi ćete ogrebati njihovu površinu i shvatićete da oni imaju osjećanja i da su duboka.

Strah od povređivanja je ono što ih sprečava da pokazuju svoje emocije, tako da ih često čuvaju duboko u sebi. Oni bi radije izgubili ruku nego da nekome kažu da ga vole i brinu za njega. Međutim, njihova maska pada kada se probijete kroz zidove. Potrebni su vam samo čelični živci i puno strpljenja.

Lav

Lav ne može da se nosi sa sujetom koja ih sprečava da se otvore i pokažu svoju ranjivost drugim osobama, čak i ako znaju tu osobu cijeli život. Oni nikada neće priznati da se stide; uvijek ćete biti pod utiskom da znate manje o njemu nego što on zna o vama.

"Žao mi je" - teško izgovaraju. Čak i ako je na nekom nivou svjestan da je napravio grešku nikada neće priznati sam sebi, a kamoli drugima. U svojoj glavi, on je savršen.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR