12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hoće ženu po svaku cijenu: Neće ugovoreni brak

Izvor: screenshot/instagram/ findmalikawife

Mozaik

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Hoće ženu po svaku cijenu: Neće ugovoreni brak

Izvor: CNN

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Kada većina ljudi krene u potragu za ljubavlju, okreću se aplikacijama za sastanke ili veb-sajtovima za traženje partnera, ili traže od prijatelja da ih upoznaju sa nekim - ali Muhamed Malik ima potpuno drugačiji pristup.

View this post on Instagram

A post shared by Mal Malik (@findmalikawife)

Ovaj 29-godišnji neženja iz Londona koristi bilborde u britanskom gradu Birmingemu gdje se oglašava potencijalnim partnerkama.

Malik kaže da voli hranu, dobru šalu i da uči više o svojoj muslimanskoj vjeri.

Na bilbordu piše: "Sačuvaj me od ugovorenog braka" i kao i veb sajt, tako da buduće žene mogu da stupe u kontakt i saznaju šta on traži. U video snimku na veb stranici, koji se zove Find Malik a wife (Nađite Maliku ženu), Londonac kaže da je preduzetnik, gurman, religiozan i da traži nekoga ko radi na Dinu - islamskom načinu života koji definiše društvene i lične osobine kod muslimana.

O tome zašto je odabrao tako neortodoksan metod da pronađe djevojku, Malik kaže na sajtu: "Jednostavno još nisam našao pravu djevojku. Teško je tamo. Morao sam da nabavim bilbord da bih bio viđen!"

Malik takođe kaže da ga zanimaju "ličnost i vjera" u odnosu na bilo šta drugo i potvrđuje na "Find Malik a Wife" da bilbordi nijesu šala - on je ozbiljan. Podobni neženja takođe jasno daje do znanja da nije protiv ugovorenih brakova.

On kaže posjetiocima sajta da misli da "uređeni brakovi imaju mjesto i tradiciju u mnogim islamskim kulturama", ali kaže "samo želim da prvo pokušam da pronađem nekoga sam".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR