9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sa osobama ovih horoskopskih znakova je nemoguće ljetovati

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Sa osobama ovih horoskopskih znakova je nemoguće ljetovati

Izvor: citymagazine

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Dok lavovi drže prevlast u vašoj Whatsapp grupi Holidays, a jarčevi uzimaju pitanje proračuna u svoje ruke, četiri astrološka znaka koja vrebaju iz sjenke uskoro će vam uništiti odmor. I ne, nijesu blizanci ili škorpija…

Ovan i njegova impulsivnost

Čim ste stigli u smještaj, razbio je bravu alarmirajući susjede povicima, jer ključ ne odgovara mjerama. Neizbežno će se sukobiti s lokalnim barmenima, jer ne može da uđe u naj koktel bar. Osim toga, sklon je da izigrava kuvara, te će po svaku cijenu htjeti da odabere mjesto na plaži, ali i restoran. Za više smirenosti, sljedeće godine razmislite o tome da povedete osobu rođenu u znaku raka.

Djevica i njena kontrol frik strana

Od doručka vas tiho osuđuje svojom pasivno-agresivnošću kojom je opremljena, dok maže maslac na tost. Ustali ste puno kasnije od nje, što već znači da kasnite na program dana koji vam je poslala prije tri nedjelje, u PDF-u. Anksiozna djevica svoje odmore organizuje poput svakodnevice, u milimetar tačno. Vodi se parolom da svaki minut treba učiniti isplativim i nema govora o spontanosti. Za opuštanje, razmislite o tome da sljedeći put pozovete bika.

Vaga i njena neodlučnost

Gdje ići? Koji hotel izabrati? Koje sandale ponijeti i koju razglednicu poslati? Ne trudite se da je pitate, jer ne zna. Uvijek će ispasti tako da će donijeti odluku koja svima odgovara, uz žalbe da to nije mjesto koje joj je draže, „ali dobro”. U restoranu će se gotovo rasplakati pred jelovnikom ako je predug. Odmor ćete provesti donoseći odluke umjesto nje, što će vas oduševiti samo ako ste rođeni u znaku ovna.

Ribe i glava u oblacima

Zaboravila je kofer u vozu na dolasku, propustila stanicu i neće primijetiti opekotine od sunca, niti znak „opasno kupanjeˮ. Vaša prijateljica rođena u znaku ribe tokom večeri će nestati na plaži i dok vi razmišljate o potrazi, sjutradan će se ponovo pojaviti kao cvijet, vidno iznenađena vašom brigom. Ukoliko nemate djece, znajte da ćete se odlazeći na odmor s ribom, osjećati kao da ih imate. Sljedeći put povedite psa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR