16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Napunila je 73 godine, a izgleda poput tinejdžerke: Ovo je tajna mladolikosti Vere Wang

Izvor: screenshot/instagram

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Napunila je 73 godine, a izgleda poput tinejdžerke: Ovo je tajna mladolikosti Vere Wang

Izvor: klix.ba

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Slavna američka dizajnerica Vera Ellen Wang oduševila je svoje obožavaoce mladolikim izgledom koji nevjerovatno prkosi 73. rođendanu koji je proslavila prije nekoliko dana.

Dizajnerka  je u proslavila  73. rođendan a posebnu priliku obilježila je prikladnom rođendanskom proslavom u Njujorku.

Ipak, osim detalja kojima je upotpunila svoje slavlje, njenim obožavateljima pažnju je privukao, kao i uvijek, nevjerovatno mladolik izgled kojim je Wang odisala.

View this post on Instagram

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Na fotografijama koje je podijelila na svom Instagramu, odjevena u top i kratki šorc, Vera se pohvalila zategnutom figurom, a mnogima su za oko zapale njene noge i ravan stomak  koji su izgledali kao da je riječ o tijelu 20-godišnjakinje.

"Proslavljam svoj rođendan uz kolače i karaoke... i moj novi Rose Prosecco", napisala je dizajnerka na jednoj od objava, dok su se ispod nizali komentari obožavalaca koji su molili da im Vera otkrije tajnu koja prkosi njenim godinama.

"Svake godine postajete sve mlađi i mlađi, nevjerovatno", jedan je od komentara.

Inače, Verina mladolikost već godinama impresionira javnost, a neki to pripisuju njenim korijenima, budući da su Kineskinje poznate po svom upola mlađem izgledu. Vera je nekoliko puta otkrila i neke od svojih savjeta za graciozno starenje i održavanje vitke figure. Svoju zategnutu tjelesnu građu pripisala je tome što je godinama bila elitna sportistkinja, ali i jednom alkoholnom piću.

“Bila sam takmičarska  umjetnička klizačica i plesačica u baletnoj školi... to nekako ostaje s vama”, rekla je, pa nastavila: "Moram biti iskrena - san je ključan. Mislim da ne bih mogla postojati da nisam u stanju spavati... a tu je i votka. Koktel s votkom na kraju dana pomaže da pređem s vrlo intenzivnog radnog rasporeda na nešto intimniju atmosferu."

Osim koktela nakon posla i toga što pazi da se dovoljno odmori, njen "čarobni eliksir" je i njen rad.

Wang je već ranije govorila kako "nikada nije razmišljala o starenju" tokom godina rada u modi, vjerovatno zato što je, kako je istakla, "svakodnevno radila s najljepšim ženama na svijetu".

Modna dizajnerka u ovoj industriji radi decenijama  a karijeru je započela kao urednica u Vogueu 1970. 

Odatle je prešla u Ralph Lauren gdje je ostala dvije godine, nakon čega je osnovala svoju marku za mlade. Kreirala je vjenčanice slavnih dama među kojima su Sarah Michelle Gellar, Alicia Keys, Hilary Duff i Khloe Kardashian. Kasnije, svoj asortiman upotpunila je i manje svečanim komadima odjeće.

View this post on Instagram

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR