7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će novi filmovi.

Jednom čitaocu danas poklanjamo dvije karte.

Pošaljite vaše ime i prezime na mejl [email protected].

U nastavku pogledajte trejlere: 
 

MJESTO USIJANJA

Mel Gibson, veliki američki glumac, reditelj i producent, dvostruki dobitnik Oskara, vraća se ulozi junaka u novom napetom trileru reditelja Džejmsa Kulena Bresaka.

Film prati Volasa Rida, bivšeg veterana Odsjeka za protiveksplozivnu zaštitu koji juri u gradski park u kojem je upravo eksplodirala bomba, stvarajući masovnu paniku. U obližnjoj zgradi se nalazi superhaker Orlando. Sjedi na eksplozivnoj napravi postavljenoj ispod stolice, dovoljno velikoj da raznese cijelu poslovnu zgradu. Ustajanje bi je aktiviralo, a sat otkucava...

Uputstva dobija od nepoznatog glasa putem telefona i biva prisiljen da prebaci milione dolara sa računa hedž fondova za koje je plaćen da ih štiti. Bombe su svuda oko njega, držeći policiju podalje. Glas s druge strane pojačava pritisak dok na teren stižu S.W.A.T. snajperisti i policija, koji vjeruju da je Orlando terorist. Velika količina eksploziva koja dovodi milione ljudi u opasnost je skrivena po cijelom gradu, a Rid i Orlando moraju raditi zajedno kako bi nadmudrili zločinački plan.

100% VUK

Fredi Lupin je poput bilo kojeg sasvim običnog četrnaestogodišnjeg dječaka ... samo što nije ni običan niti je više dječak. Ima ipak četrnaest godina ... A i vukodlak je!

Bolje rečeno, tek će biti, jer je Fredi naslednik ponosne porodične loze vukodlaka. Uvjeren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Fredi ostaje u šoku kada na svoj 14. rođendan njegova prva bitka pođe po zlu, pretvarajući ga u pudlicu.

Stariji članovi čopora spremaju mu izazov gdje Fredi mora da nadvlada svoju ružičasti i pahuljasti izgled, kako bi dokazao da je još uvijek 100% Vuk.

Sinhronizovano!

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR