16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovi horoskopski znakovi će uskoro naći pravu ljubav

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Ovi horoskopski znakovi će uskoro naći pravu ljubav

Autor: Antena M

  • Viber

Ako još niste pronašli ljubav svog života, postoji velika šansa da će se to konačno promijeniti u narednih nekoliko mjeseci. Barem tako tvrdi astrologija. Ova tri horoskopska znaka treba da drže otvorene oči, uši, ali prije svega srce, jer postoji velika vjerovatnoća da će se ove zime zaljubiti do ušiju:

Strijelac

Strjelčevi su pod značajnim uticajem Urana tokom cijele godine, a takođe mogu sve više računati na uticaj planeta u svom znaku tokom zimskih mjeseci. Za ovaj vatreni znak to prvenstveno znači jednu stvar: neočekivane promjene i nepredvidive preokrete.

Ovo je zapravo idealan period za slobodne Strjelčeve, jer ih vrijeme mami da izađu izvan svoje zone komfora i konačno imaju priliku da upoznaju nove ljude, a možda i pronađu pravu ljubav.

Jarac

Jarčevi imaju Veneru u svom znaku od 5. novembra do kraja godine, a tokom ovog vremenskog perioda mogu imati koristi od planete ljubavi, lojalnosti i strasti. Od vrućih flertovanja do romantičnih trenutaka i uzbudljivih sastanaka, sve je moguće - i ko zna, možda je ljubav vašeg života odmah iza ugla.

Rak

Od početka godine Saturn ima veliki uticaj na Rakove. Ovaj vodeni znak stalno misli na neke drage ljude iz prošlosti i tako blokira priliku da upozna nove ljude. Ove zime, Rakovi će dobijati i podršku od planete Jupiter, koja će prekinuti misaone igre i izazvati im mnogo lijepih, novih trenutaka. Vrhunac može biti upoznavanje velike, nove ljubavi koja će Rakove potpuno zaslijepjeti i rastopiti njihovo zahladnjelo srce.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR