9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kineska Nova godina je u znaku Zeca: Donosi mir, harmoniju i napredak

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Kineska Nova godina je u znaku Zeca: Donosi mir, harmoniju i napredak

Izvor: žena.blic.rs

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Nova godina 2023. po kineskom kalendaru počinje 21. januara, a završava se 9. februara 2024. U znaku je vodenog Zeca, koji će ugasiti svaku vatru i razmiricu i donijeće plodnost.

Ova 2023. biće nešto mirnija nego prethodna godina Tigra, u kojoj je počeo rat u Ukrajini, jer Zec simbolizuje mir, harmoniju, sreću i napredak. U svakom slučaju, nastupajuća godina bi trebalo da bude manje spektakularna nego prethodna turbulentna, pa se može dogoditi da se neke stvari smire, neki novi aspekti svjetske situacije utiču na stabilizaciju i početak pregovora o prestanku neprijateljstava.

Oni koji su se trudili i žrtvovali u prošlosti trebalo bi da dobiju nagrade u ovoj godini Zeca. Najzad svijet treba da sazna za čistotu njihovog srca i obezbijedi im smirenje, kao i položaj koji su zaslužili. Oni koji su posijali zdravo sjeme ove godine će ubrati zdrave i ukusne plodove. Zec obično simbolizuje prosperitet, nadu, ali i dug život i sreću. Simbolizuje i strpljenje, ali i plodnost. Tako da u nastupajućoj godini uspjeh mogu da pokažu umjetnici, koji će dobijati novu inspiraciju za svoj rad i za stvaranje novih djela.

Bračni parovi koji dosad nisu imali djecu mogu sada da dobiju potomke, jer Zec je simbol plodnosti. Zec čak pomaže i poslovnim ljudima, koji su dovoljno hrabri da rizikuju novac, a njega slave i kockari, jer njihovo zanimanje je svakodnevni rizik.

Osobe rođene u Godini Zeca imaju sreće sa novcem, dobro se slažu sa onima rođenim u znaku Zmaja, Majmuna i Bika, a ne podnose dobro rođene u znaku Pijetla i Tigra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR